Αλεξανδρούπολη: Απολογείται σήμερα ο 32χρονος φερόμενος ως τζιχαντιστής

Το κατώφλι της ανακρίτριας της Αλεξανδρούπολης θα περάσει σήμερα για να απολογηθεί, ο 32χρονος, που συνελήφθη και φέρεται έχει σχέσεις με το ISIS.

O 32χρονος άνδρας φέρεται αρχικά να ομολόγησε στους αστυνομικούς πως είναι μέλος της ακραίας ισλαμιστικής ομάδας, ωστόσο το πρωί της περασμένης Παρασκευής είπε ενώπιον του εισαγγελέα πως δεν έχει καμία σχέση με τον ISIS και

αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδόθηκαν.

Ο πρώην αστυνομικός από τη Συρία κατηγορείται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση και παράνομη είσοδο στη χώρα πριν από ένα χρόνο, ενώ ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι πολέμησε στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό. Ο ίδιος επιμένει στην αθωότητα του.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές του ίδιου και της 20χρονης συζύγου του, προκειμένου να αποκλείσουν και το παραμικρό ενδεχόμενο ο 32χρονος ακόμα να είναι υπό τις εντολές του ISIS και να αποτελεί έναν από τους μοναχικούς λύκους στην Ευρώπη.

Άντρες της αντιτρομοκρατικής εξακολουθούν να βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη προσπαθώντας να φωτίσουν κάθε πτυχή αυτής υπόθεσης που έχει σημάνει συναγερμό στην ελληνική αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα