Αυτοψία του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

Το Καυτανζόγλειο στάδιο επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να γίνει μία πρώτη εκτίμηση των έργων που θα χρειαστεί να γίνουν στο γήπεδο.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Αυτή φυσικά, όπως γράφει το sdna.gr, δεν ήταν η πρώτη φορά που άνθρωποι του Δικεφάλου, έδωσαν το παρών στο γήπεδο, ωστόσο ο έλεγχος ήταν πιο σχολαστικός, προκειμένου να γίνει λεπτομερής έλεγχος για το τι χρειάζεται το γήπεδο ώστε να γίνει λειτουργικό για τις ανάγκες του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον αγωνιστικό χώρο, εξέτασαν τους βοηθητικούς χώρους, το κεντρικό κτίριο και τα γραφεία του, τις εισόδους και τα κιγκλιδώματα στις κερκίδες, καθώς ήθελαν να έχουν την καλύτερη δυνατή άποψη για όλες τις αλλαγές που θα χρειαστεί να γίνουν ενόψει της χρήσης του Καυτανζογλείου από τον ΠΑΟΚ.

Μητιντζής: "Ο ΠΑΟΚ θα καλύψει τα έξοδα των εργασιών στο γήπεδο"

Ο πρόεδρος του Καυτανζογλείου σταδίου, Απόστολος Μητιντζής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Libero fm 107,4" για τις εξελίξεις σχετικά με την χρήση του Καυτανζογλείου σταδίου από τον ΠΑΟΚ.

«Δεν μπορεί να δοθεί αποκλειστικά μόνο στον ΠΑΟΚ το Καυτανζόγλειο επειδή είναι εθνικό στάδιο». Μπορεί να το δηλώσει ως έδρα και ο Πανσερραϊκός. Μέχρι τον Φεβρουάριο θα τρέξουν οι εξελίξεις και θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και οι επαφές με τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Σίγουρα θα γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα, τα οποία θα καλύψει ο ΠΑΟΚ, ενώ θα έχουμε σημαντικά έσοδα από τη χρήση του γηπέδου από τον Δικέφαλο. Η χρήση θα δοθεί στον ΠΑΟΚ για 2+1 χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα