VIDEO: UFO's στον ουρανό της Χαλκιδικής και άλλα παραμύθια "ψεκασμένων" ιστοσελίδων

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο βίντεο με κάποιες φωτεινές κουκίδες που ίπτανται στον ουρανό της Χαλκιδικής. Δεκάδες ιστοσελίδες που βασίζουν την ύπαρξή τους στην αναπαραγωγή σεναρίων ταινιών επιστημονικής φαντασίας (και στο ότι μας ψεκάζουν) δημοσίευσαν το βίντεο λέγοντας ότι πρόκειται για εξωγήινα όντα που επιχείρησαν να προσεγγίσουν τη γη.

Από όλον τον πλανήτη τα όντα αυτά επέλεξαν να προσγειωθούν στην Καλλικράτεια της Χαλκιδικής. Την ίδια ώρα εκατοντάδες ευκολόπιστοι συνάνθρωποί μας σχολιάζουν στα σοβαρά την είδηση για τα 5 UFO.

Οι φωτεινές κουκίδες που κατέγραψε η κάμερα του κινητού τηλεφώνου στην Καλλικράτεια δεν είναι UFO αλλά ιπτάμενα φαναράκια που δεν κρύβουν τίποτα το υπερφυσικό.

Τι είναι τα ιπτάμενα φαναράκια

Τα τελευταία χρόνια έχει έρθει και στην Ελλάδα η μόδα με τα ιπτάμενα φαναράκια. Κάνεις μια ευχή και αφήνεις στον ουρανό το ιπτάμενο φαναράκι σου. Τα Jumbo τα πωλούν έναντι 2 ευρώ το κομμάτι. Όταν ανάβεις πολλά μαζί δημιουργείται μία άκρως εντυπωσιακή εικόνα. Όταν τα ανάβεις ένα – ένα δημιουργείται σε κάποιους η εντύπωση ότι μας την έπεσαν εξωγήινοι.

Σημείωση Thestival: Ο λόγος που γράφουμε αυτό το άρθρο είναι γιατί θεωρούμε αισχρό αυτό που συμβαίνει με όλες αυτές τις ιστοσελίδες που πουλάνε υπερφυσικό και ψεκασμένο. Είναι ντροπή να δημιουργούν πεποιθήσεις σε χιλιάδες ευκολόπιστους αναγνώστες μόνο και μόνο για να κερδίσουν 100 ευρώ το μήνα από τη Google.

Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο με τα ιπτάμενα φαναράκια.

Keywords
Τυχαία Θέματα