"Top κλαμπ ο ΠΑΟΚ, χαρούμενος για την επιστροφή του"

Αύριο ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Θεσσαλονίκη την Έστερσουντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο να επιστρέφει στην Τούμπα ως αντίπαλος.

Ο Ελληνοσουηδός ομογενής είχε αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2015 ωστόσο η παραμονή του διήρκεσε μόλις ένα εξάμηνο, με τον ποδοσφαιριστή πάντως να έχει μόνο θετικές εντυπώσεις

από την παρουσία του στους «ασπρόμαυρους».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι και για την ομάδα αλλά και για μένα προσωπικά... Είναι top κλαμπ στην Ελλάδα με πολλούς καλούς παίκτες και στην άμυνα και στην επίθεση, ωστόσο, θεωρώ πως έχουμε το κλειδί για να τους κερδίσουμε. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που επιστρέφω, είναι επίσης πολύ ευχάριστο που μας περιμένουν δύο ακόμη παιχνίδια στην Ευρώπη, θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρόσληψη του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας και της αλλαγές στο ρόστερ συγκριτικά με την ομάδα που είχε συναντήσει ο ίδιος στη δική του θητεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα