Tesla: Υπάλληλοι αναλαμβάνουν τις παραδόσεις αυτοκινήτων κατ’ οίκον

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανικός Tύπος ανέφερε ότι η Tesla παραπονιέται για προβλήματα στο λογισμικό ταχείας παράδοσης των αυτοκινήτων στους πελάτες. Έτσι, βρήκε μια πρωτότυπη λύση: Κάνει τους εργαζόμενους μεταφορείς.

Στο τέλος του περασμένου έτους, ο Elon Musk (το αφεντικό της Tesla) ξεκίνησε ένα είδος κλήσης βοηθείας στο Twitter, ζητώντας από οποιονδήποτε με άδεια χρήσης φορτηγού για

μεταφορά οχημάτων να βοηθήσει την καλιφορνέζικη φίρμα να παραδόσει τα αυτοκίνητά της. Το ανακολουθία που προκλήθηκε οφείλεται, στη σημαντική αύξηση του ρυθμού παραγωγής, την οποία δεν ακολούθησε η υπηρεσία παράδοσης, δημιουργώντας ένα μπάχαλο. Να θυμίσουμε εδώ ότι το Model 3 παραδίδεται κατ’ οίκον!

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το drive.gr, η Tesla απηύθυνε έκκληση στους υπαλλήλους της. Το Business Insider παραθέτει ένα εσωτερικό σημείωμα από τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, Sanjay Sah, ο οποίος ζητά από εργαζομένους-εθελοντές να βοηθήσουν τον κατασκευαστή να παραδώσει τα αυτοκίνητα ταχύτερα.

Ένας υπάλληλος φέρεται να είπε ότι οδήγησε σχεδόν τρεις ώρες για να παραδώσει ένα αυτοκίνητο σε έναν αγοραστή, πριν επιστρέψει με ένα Uber μισθωμένο από την Tesla. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος εξηγεί ότι θέλει να πετύχει η εταιρεία του, εννοώντας βέβαια, ότι έτσι η εργασία του εξασφαλίζεται μακροπρόθεσμα.

Όλοι λοιπόν βάζουν ένα χεράκι, καθώς η Tesla μόλις ξεκίνησε τις παραδόσεις του Model 3 στους πελάτες εκτός Ηνωμένων Πολιτειών –Κίνα και Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα