SlotApp: Το νέο ελληνικό κοινωνικό δίκτυο που κάνει θραύση, τώρα διαθέσιμο και σε Android!

Θα καταφέρετε άραγε να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον;

Με τους χρήστες της να αυξάνονται καθημερινά, η νέα ελληνική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, SlotApp, καταφέρνει και συνδυάζει ταυτόχρονα παιχνίδι, μυστήριο και ανταγωνισμό μαζί με νέες γνωριμίες.

Είναι η πρώτη εφαρμογή που επιβραβεύει γυναίκες και άνδρες καθώς παίζουν, για να καταφέρουν να γνωρίσουν άλλους ανθρώπους!

Τι είναι το Slot

App;

Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που συνδυάζει ταυτόχρονα μυστήριο, παιχνίδι, ανταγωνισμό και νέες γνωριμίες.

Αρχικά, όλα τα προφίλ είναι θολά και κλειδωμένα. H γνωριμία στο νέο κοινωνικό δίκτυο ξεκινά υποχρεωτικά με... παιχνίδι. Πιο πριν, υπάρχει το κλασικό "σκούντηγμα", που εδώ ονομάζεται "knock". Mέσα από τα παιχνίδια οι χρήστες "ανοίγονται" μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, στο Slot App ο χρήστης καλεί τον άλλο παίκτη (Sloter) να παίξει σε 8 δοκιμασίες, οι οποίες αποτελούνται από ερωτήσεις γνώσης, διασκεδαστικά παιχνίδια ταχύτητας και μνήμης.

Κάθε φορά που ο χρήστης κερδίζει ένα παιχνίδι, γνωρίζει κάτι για τον άλλον παίκτη. Κάθε φορά που κερδίζει ο άλλος παίκτης, μαθαίνει εκείνος κάτι από αυτόν, μέχρι να ξεκλειδωθούν απόλυτα και οι δύο και να γίνουν keychain. Τo keychain αποτελεί το έπαθλο των δοκιμασιών και "ελευθερώνει" τη λειτουργία του chat, κάτι που δίνει την δυνατότητα γνωριμίας των χρηστών.

Πώς παίζεται;

Κάθε φορά που κερδίζω ένα παιχνίδι, μαθαίνω κάτι για σένα. Κάθε φορά που κερδίζεις εσύ, μαθαίνεις εσύ ένα δικό μου στοιχείο. Μέχρι να καταφέρουμε να τα μάθουμε όλα ο ένας τον άλλον και να γίνουμε #Keychain!
Τότε ξαφνικά μπορούμε να μιλάμε. Το chat είναι η επιβράβευσή μας, για να εξελίξουμε τη γνωριμία αυτή…

*Τα παιχνίδια του είναι αρκετά κατανοητά και διασκεδαστικά, καθώς πρόκειται για ερωτήσεις γνώσεων γενικού περιεχομένου και μίνι παιχνίδια ταχύτητας, προσοχής και μνήμης.

Κατεβάστε το SlotApp δωρεάν στο App Store: https://appsto.re/gr/2LEoeb.i
Κατεβάστε το SlotApp δωρεάν στο Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.slotapp.app
Για περισσότερα νέα και πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Slot: http://slotapp.co/

Keywords
Τυχαία Θέματα