Qatar Airways: Ξεκινούν οι πτήσεις Θεσσαλονίκη- Ντόχα

Nέα αεροπορική σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη από τη Ντόχα ξεκινά ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ, Qatar Airways το 2018, με 4 πτήσεις την εβδομάδα.

Η αρχή γίνεται σήμερα Τρίτη 27 Μαρτίου, στις 11.30, οπότε και είναι προγραμματισμένη η υποδοχή της πρώτης πτήσης που θα φτάσει από την Ντόχα στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Οι νέες πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφος Airbus

A320, το οποίο διαθέτει 12 θέσεις Business Class και 132 Economy.

Πρόκειται για τον δεύτερο προορισμό της αεροπορικής εταιρίας στην Ελλάδα, καθώς μέχρι σήμερα η εταιρία εκτελούσε τρεις πτήσεις καθημερινά προς την Αθήνα

"Με τη νέα σύνδεση στη Θεσσαλονίκη, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ομαλή μετάβαση από και προς την Ελλάδα. Ευελπιστούμε δε να προσφέρουμε στους επιβάτες από την Ελλάδα μια πύλη προς 150 και πλέον προορισμούς σε όλο τον κόσμο μέσω του κόμβου μας, του αεροδρομίου Hamad" δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Qatar, Akbar Al Baker.

Ντόχα – Θεσσαλονίκη | Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή.

Η πτήση από Ντόχα προς Θεσσαλονίκη (QR205) αναχωρεί στις 7.40 και προσγειώνεται στις 12.50. Η πτήση από Θεσσαλονίκη προς Ντόχα (QR206) αναχωρεί στις 13.50 και προσγειώνεται στις 18.40.

Keywords
Τυχαία Θέματα