N. Κεραμέως: Ο Υπουργός Παιδείας απέδειξε ότι η προσπάθειά του για επίτευξη συναινέσεων είναι υποκριτική

Απάντηση στις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου ο οποίος αποκάλεσε “μάγκες” που “πρέπει να είναι μακριά από τα ΑΕΙ”, τους Κοσμήτορες του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου έδωσε η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Νίκη Κεραμέως.

Υπενθυμίζεται ότι οι Κοσμήτορες του ΕΑΠ αντιδρούνστη συγχώνευση του Ιδρύματος με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος

«Ο Υπουργός Παιδείας απέδειξε

για άλλη μια φορά ότι η προσπάθειά του για επίτευξη συναινέσεων είναι αν μη τι άλλο, υποκριτική». Σημείωσε η κα Κεραμέως.

«Μεταξύ άλλων, ο κ. Γαβρόγλου:

αποκάλεσε τους Κοσμήτορες του ΕΑΠ καταλόγισε στην ΑΔΙΠ “αριθμολαγνεία και ποσοτικοποίηση των πάντων” και χαρακτήρισε την έκθεσή της “κείμενο πολιτικής το οποίο ποσοτικοποιεί την ποιότητα” προκειμένου να την υποβαθμίσει και να την αποψιλώσει από αρμοδιότητες,

εξέδωσε μια προσβλητική ανακοίνωση κατά του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, εγκαλώντας τον για “αυτογελοιοποίηση” και “αρλουμπολογία” επειδή διαφώνησε μαζί του,

εξαπολύει επιθέσεις κατά οποιουδήποτε διαφωνεί μαζί του, με κάθε ευκαιρία.


Αυτά είναι τα δημοκρατικά αντανακλαστικά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι σκοπεύουν να ολοκληρώσουν τη θητεία τους: με αυταρχισμό και αλαζονεία. Συμπεριφορές τέτοιου τύπου πρέπει να είναι μακριά από την Παιδεία!», σημείωσε η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα