K. Κατσίκης: Ναι στη χρήση ινδικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους

Θετικός στην νομιμοποίηση της χρήσης φαρμακευτικής κάνναβης ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης, εφόσον συναινεί η ιατρική κοινότητα.

Σε δήλωση μετά από δημοσίευμα που τον ήθελε να καταψηφίζει επερχόμενο νομοσχέδιο που αφορά τη νομιμοποίηση της παραγωγής ιατρικής κάνναβης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «κακοποίηση της αλήθειας και διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

«Επειδή υπήρξε κακοποίηση της αλήθειας και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, αναφορικά με απάντησή μου σε άτυπη ερώτηση κοινοβουλευτικών συντακτών στο διάδρομο της Βουλής,

σχετικά με τη “χρήση ινδικής κάνναβης στην Ελλάδα’, αποκαθιστώ την αλήθεια ως εξής: απήντησα ότι “είμαι αντίθετος’ σε αυτό το γενικό ερώτημα που υπονοούσε αποποινικοποίηση προκειμένου να ικανοποιήσει πάθη εξαρτημένων από ουσίες και όχι ότι “είμαι αντίθετος στη χρήση ινδικής κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς’. Στη χρήση ινδικής κάνναβης για ιατρικούς λόγους δεν θα είχα αντίρρηση εφόσον και η ιατρική κοινότητα συναινούσε ότι συμβάλλει στη θεραπεία ασθενειών» δήλωσε ο κ. Κατσίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα