6 ενδιαφέροντα πράγματα για να συζητήσεις στο πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού είναι πάντα αγχωτικό καθώς όλοι μας νιώθουμε μια παραπάνω πίεση να αποδείξουμε τα πάντα για τους εαυτούς μας μέσα σε 2-3 ώρες. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να το αντιμετωπίσεις λίγο πιο χαλαρά ώστε να περάσεις και εσύ και εκείνος καλύτερα.

Δες παρακάτω 6 διασκεδαστικά πράγματα για τα οποία μπορείτε να συζητήσετε.

#1. Συζητήστε για μια ταινία. Αν πριν από το ραντεβού έχει προηγηθεί ταινία στο σινεμά τότε είσαι πολύ τυχερή γιατί θα έχετε ένα εύκολο θέμα συζήτησης για το οποίο θα έχετε και οι δύο άποψη.

#2. Κάνε μια ερώτηση που δεν θα περιμένει να ακούσει. Πέρα

από τις συνηθισμένες ερωτήσεις, όπως πού δουλεύει ή αν έχει αδέρφια, προσπάθησε να τον ρωτήσεις κάτι που θα τον εντυπωσιάσει ευχάριστα. Για παράδειγμα μπορείς να του πεις: Θες να μου πεις τα highlights της ζωής σου μέχρι σήμερα;

#3. Ρώτα τον για τα χόμπι του. Πρόκειται για μια ευχάριστη κουβέντα που θα του αρέσει (ειδικά αν έχει κάποιο) και θα σου αρέσει κι εσένα γιατί θα μάθεις πολλά πράγματα για αυτόν.

#4. Μιλήστε για το φαγητό που τρώτε. Μπορείς για παράδειγμα να του πεις τον λόγο που επίλεξες το συγκεκριμένο πιάτο ή να τον ρωτήσεις κάτι για τη δική του επιλογή.

#5. Ρώτησέ τον ποιο είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα που έχει κάνει ποτέ. Από αυτή την ερώτηση θα μπορέσεις να καταλάβεις και πόσο παρορμητικός άνθρωπος είναι.

#6. Παίξτε το παιχνίδι των 20 ερωτήσεων. Αυτό σημαίνει πως ο καθένας με τη σειρά του θα ρωτήσει τον άλλον συνεχόμενα 20 έρωτησεις.

Πηγή: faysbook.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα