48χρονη με κορωνοϊό: Μας αντιμετωπίζουν σαν να έχουμε λέπρα

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε μία 48χρονη γυναίκα που ταξίδεψε στο Ισραήλ με το γκρουπ των Αγίων Τόπων και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η γυναίκα εξέφρασε την αγωνία της μήπως κάποιος από όσους ήρθαν σε επαφή μαζί της νοσήσει, ενώ αποκάλυψε ότι δέχεται αρνητικά σχόλια από συμπολίτες της.

Η 48χρονη αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό το βράδυ της Πέμπτης και ότι πλέον η ίδια και όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί

της είναι σε καραντίνα. «Εμείς έχουμε θορυβηθεί, έχουμε φοβηθεί και είμαι καραντίνα στο σπίτι επειδή ήμαστε στο ίδιο γκρουπ. Είμαι θετική κι εγώ, δεν υπάρχει περίπτωση. Απλά δεν έχουμε συμπτώματα, ούτε οι γύρω μου», δήλωσε ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν έχει ενημερωθεί επίσημα ότι είναι θετική στον νέο κορωνοϊό είπε: «Ναι, ναι, έχουμε κλειδωθεί μέσα».

Όπως εξήγησε της είπαν να τεθεί σε καραντίνα. «Καραντίνα, καραντίνα, αφού δεν έχουμε και συμπτώματα εμείς τουλάχιστον, καραντίνα. Αν έχουμε σύμπτωμα να πάμε στο νοσοκομείο», είπε.

Στην ερώτηση αν χρειάζεται περαιτέρω αγωγή απάντησε: «Όχι, δεν χρειάζεται γιατί δεν έχω συμπτώματα ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου. Απλά είμαστε κλειδωμένοι μέσα σε ένα σπίτι, δεν βγαίνουμε έξω. Εδώ και μέρες δηλαδή, από την ώρα που το ακούσαμε δεν έχουμε ξαναβγεί. Όλοι, όλοι έχουμε μπει σε καραντίνα και οι αδελφές μου και όλοι, όλοι. Όλοι όσοι ήταν σε μένα επαφή, έχουμε μπει εδώ και μέρες, 2-3 μέρες που ακούστηκε».

Η 48χρονη ανέφερε επίσης ότι η ίδια και η οικογένειά της άρχισαν να δέχονται αρνητικά σχόλια από μερίδα συμπολιτών της. «Σε βλέπουν λες και έχεις λέπρα και ειλικρινά δεν το έκαναν όλοι επίτηδες. Έχουμε στενοχωρηθεί πολύ γιατί λένε διάφορα, ότι είμαστε ανεύθυνοι».

Φωτογραφία Αρχείου: ΙΝΤΙΜΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα