Ξέχνα τη Zendaya και τη Bella Hadid: Αυτή είναι πια η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο (εικόνες)

Ένας αλγόριθμος αποφάσισε ότι με βάση τις αναλογίες του προσώπου, ότι η Jodie Comer είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και νίκησε τη Zendaya, η Bella Hadid, η Beyoncé…

Συμφώνα λοιπόν με την επιστημονική συνάρτηση του συγκεκριμένου αλγόριθμου, αυτή η νεαρή και όχι ιδιαίτερα γνώστη ηθοποιός κατάφερε να ξεπεράσει μεγάλα ονόματα στην ομορφιά.

Η ομορφιά έχει να κάνει με τα μαθηματικά, τις αναλογίες, τις συναρτήσεις και την αρμονία. Οι άνθρωποι της επιστήμης το πιστεύουν αυτό, και βασίζονται επίσης σε αυτή τη θεωρία

για να καθορίσουν την τελειότητα των μορφών.

Δεν είναι λοιπόν, καθόλου τυχαίο ότι υπάρχει ένας μαθηματικός υπολογισμός που αποτυπώνει μέσω μίας «μαθηματικής πράξης», ενός αλγόριθμου την έκφραση της ιδανικής ομορφιάς. Η χρυσή τομή, είναι μια έννοια που συναντάμε συχνά στον κόσμο της ομορφιάς, όπως στην επιλογή του σχήματος των φρυδιών με βάση το πρόσωπο.

Ο αισθητικός χειρουργός προσώπου Julian De Silva και η ομάδα του στο Centre for Advanced Facial Cosmetic and Plastic Surgery στο Λονδίνο ξεκίνησαν από αυτή την ιδέα και χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο και τεχνικές χαρτογράφησης προσώπου, προσδιόρισαν με ποσοστά ποια γυναίκα έχει το πιο αρμονικό πρόσωπο, ποια ήταν αυτή που πλησιάζει περισσότερο στην τελειότητα.

Δείτε στο theissue.gr ποια είναι η Jodie Comer -η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο- και ποιες είναι οι υπόλοιπες όμορφες στην κατάταξη της «τελειότητας»

#ΓΥΝΑΙΚΑ #ΟΜΟΡΦΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα