Βόμβα Γρηγοράκου: Για μένα το σκάνδαλο Novartis υπάρχει

Στο σκάνδαλο Novartis αναφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος επί υπουργίας Μάκη Βορίδη, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Alpha υποστήριξε πως «για εμένα σκάνδαλο υπάρχει και θα πρέπει αυτό το σκάνδαλο να μην μείνει αδιερεύνητο».

«Για μένα σκάνδαλο υπάρχει και θα πρέπει αυτό το σκάνδαλο να μην μείνει αδιερεύνητο. Και δεν πρέπει να κρυφτούν αυτοί οι ένοχοι πίσω από τις ανάγκες της χώρας. «Εγώ και ο χώρος

που εκπροσωπώ θέλουμε πλήρη διαλεύκανση της ιστορίας γιατί αυτή η διαλεύκανση είναι απαίτηση του ελληνικού λαού» σημείωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας που διατέλεσε σε αυτή την θέση το 2014.

«Θέλω να γίνει διερεύνηση του σκανδάλου και θέλω η NOVARTIS να φέρει τα χρήματα πίσω» τόνισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και τότε στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Με λυπεί και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα συμμετείχα σε ένα πολιτικό σύστημα που η διαφθορά του θα ήταν τόσο μεγάλη” κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοράκος.

Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Γρηγοράκος μιλώντας στην ΕΡΤ είχε επισημάνει τον κίνδυνο διχασμού του πολιτικού συστήματος της χώρας «τη στιγμή που υπάρχουν πολλά θέματα ανοιχτά τα οποία απαιτούν συναίνεση και συζήτηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων του τόπου» ενώ, ερωτηθείς σχετικά με το άρθρο 86 του νόμου περί ευθύνης υπουργών που αφορά στην παραγραφή αδικημάτων τους, τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει. «Δεν πρέπει να υπάρχει ασυλία για κανέναν» επεσήμανε προσθέτοντας, ωστόσο, ότι θα πρέπει να βρεθεί μια ασφαλιστική δικλείδα που να μην επιτρέπει ο πολιτικός να γίνεται βορά του συστήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα