«Βολές» Μουλκιώτη κατά κυβέρνησης, καταγγέλλει αυξήσεις 82% σε «γαλάζιους» διορισμένους

«Βολές» κατά της κυβέρνησης -την οποία κατηγορεί ότι δίνει αυξήσεις 82% σε «γαλάζιους» διορισμένους- εξαπολύει ο Γιώργος Μουλκιώτης, υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

Σε δήλωσή του, ο Γιώργος Μουλκιώτης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για το λαό "δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα", ενώ για τους γαλάζιους διορισμένους δίδονται αυξήσεις 82% σε μια μέρα. Υπογραφή: Χατζηδάκης – Σκυλακάκης».

Συνεχίζοντας,

ο υπεύθυνος ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, σημειώνει:

Η Κυβέρνηση δεν έχει «λεφτόδεντρα»:

όταν οι συνταξιούχοι ζητούν τα αναδρομικά τους
όταν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, που έχουν χάσει μέχρι και το 40% της αγοραστικής τους δύναμης, ζητούν την άμεση λήψη σοβαρών μέτρων για να επιβιώσουν αξιοπρεπώς
όταν οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο ζητούν αυξήσεις μετά από 12 χρόνια μειώσεων που έφτασαν για τους νεοεισερχόμενους το 40%
όταν οι γιατροί και οι νοσηλευτές ζητούν την ένταξή τους στα βαρέα, την οποία έχει εισηγηθεί η αρμόδια επιτροπή Μπεχράκη που η ίδια η Κυβέρνηση συγκρότησε.

«Λεφτόδεντρα», όμως, έχει η Κυβέρνηση:

για τις απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ,
για τις στρατιές των γαλάζιων μετακλητών,
για τους προερχόμενους από τον ιδιωτικό τομέα ημετέρους σε θέσεις Γενικών Διευθυντών του e-ΕΦΚΑ και σύντομα και για τον Διοικητή του ΜΤΠΥ (8.000 μηνιαίως).
Και, βέβαια, «λεφτόδεντρα» υπάρχουν για τους αρεστούς – «άριστους» διορισμένους προέδρους των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας, μη αποκλειστικής απασχόλησης, όταν με πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση (82558/08-09-2022) οι αμοιβές τους αυξάνονται μέχρι 82,3%, δηλαδή από 1.700 σε 3.100 ευρώ μηνιαίως!!!

Η δεξιά ιδιοκτησιακή αντίληψη του κράτους, η πελατειακή λογική, η εξυπηρέτηση συμφερόντων των λίγων - αρεστών, ο κοινωνικός αυτοματισμός, η αδιαφορία για τις ανάγκες και τις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας και η κατασπατάληση δημοσίου χρήματος είναι η πραγματικότητα της «σύγχρονης» Ελλάδας, που εδώ και τρία χρόνια «δημιουργούν» η ΝΔ και ο Πρωθυπουργός.

Αν μη τι άλλο, και η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης τιμούν επάξια τις παραδόσεις τους.

#ΠΑΣΟΚ #ΠΑΣΟΚ__ΚΙΝΑΛ #ΛΕΦΤΑ #ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Βολές Μουλκιώτη,voles moulkioti