Τζώρτζης Μονογυιός: Ντοκουμέντο από τα καμένα χέρια του φίλου που τον απεγκλώβισε από την Ferrari (βίντεο)

Ντοκουμέντο με τα καμμένα χέρια του φίλου που έβγαλε από την καμμένη Ferrari τον Τζώρτζη Μονογυιό.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε το supercar από τη Βούλα μαζί με τον κολλητό του φίλο, ο οποίος τον ακολουθούσε στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη για να βάλουν το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ.

Ο φίλος του βρισκόταν τρία αυτοκίνητα πίσω από τη Ferrari και είδε μπροστά στα μάτια

του το φρικτό τροχαίο. Ο ίδιος ήταν αυτός που έτρεξε πρώτος και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού της φλεγόμενης Ferrari και απεγκλώβισε την σύζυγο του επιχειρηματία Αθηνά Κοντοπάνου και στη συνέχεια τον Τζώρτζη Μονογυιό ο οποίος ήταν ήδη νεκρός. Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε φωτογραφίες από τα εγκαύματα του κολλητού φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού, οι οποίες συγκλονίζουν.

Στην εκπομπή μάλιστα παρουσίασαν φωτογραφίες που τράβηξε ο άνδρας που βοήθησε στο δυστύχημα, με τα χέρια του να έχουν υποστεί σοβαρά εγκαύματα από την φλεγόμενη Ferrrari στην οποία βούτηξε κυριολεκτικά για να απεγκλωβίσει τον Τζώρτζη Μονογυιό και την Αθηνά Κοντοπάνου.

«Μου είπε» λέει ο Γιώργος Λιάγκας «ότι το κεφάλι του (Τζώρτζη) ήταν χτυπημένο και είχε αρχίσει να καίγεται». Η οικογένεια και οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού ταξιδεύουν σήμερα στη Μύκονο για να πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο.

Οι φωτογραφίες είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές και σοκαριστικές κι απεικονίζουν την φριχτή πραγματικότητα που βίωσε τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα