Τζόνι Ντεπ: Ακύρωσε συναυλία στο παρά... πέντε, τι συνέβη με την υγεία του

Ακύρωσε τις συναυλίες του ο Τζόνι Ντεπ, και «οργίασαν» οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

Ο ΤζόνιΝτεπ, ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί με το συγκρότημά του, Hollywood Vampires, στη Βουδαπέστη αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο, η συναυλία ακυρώθηκε λόγω ενός απροόπτου.

Η Papp László Sport Arena ήταν ήδη γεμάτη από

κόσμο όταν ανακοινώθηκαν τα «δυσάρεστα».

Οι Hollywood Vampires επιβεβαιώνουν την ακύρωση της συναυλίας τους στη Βουδαπέστη

Αφού κυκλοφόρησαν τα δημοσιεύματα για την ακύρωση της συναυλίας, οι Hollywood Vampires μοιράστηκαν μια ανάρτηση στο Instagram στις 18 Ιουλίου επιβεβαιώνοντας το ίδιο.

Στην ανάρτηση αναφέρεται:

«Εξαιτίας ενός απροόπτου, οι Vampires θα ακυρώσουν την αποψινή συναυλία στη Βουδαπέστη. Όλα τα εισιτήρια θα επιστραφούν. Αγαπάμε και εκτιμούμε όλους τους οπαδούς που ταξίδεψαν από κοντά και μακριά για να μας δουν να ανεβαίνουμε και λυπούμαστε ειλικρινά. Ειλικρινή συγγνώμη, The Hollywood Vampires»

«Οργιάζουν» οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Τζόνι Ντεπ

Έκτοτε, κυκλοφόρησαν φήμες που έλεγαν ότι αυτό συνέβη επειδή ο ηθοποιός αρρώστησε και δεν μπορούσε να βγει από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Χρήστης του Twitter ισχυρίζεται ότι ήταν «λιώμα»

Ένας χρήστης του Twitter, δημοσίευσε φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ με ένα ποτήρι μπύρας υποστηρίζοντας ότι την τράβηξε μόλις μια ώρα πριν από τη συναυλία.

Ο ίδιος έγραψε στο Twitter:

«Εδώ είναι ο Johnny Depp, πίνει μια ώρα πριν ακυρώσει τη συναυλία του εξαιτίας ενός απροόπτου. Πιθανότατα λιποθύμησε και πάλι».

Πρόσθεσε επίσης: «Ισχυρίζονται ότι 'αρρώστησε στο ξενοδοχείο', παρόλο που έπινε λίγο πριν την υποτιθέμενη ασθένεια».

Το συγκρότημα είχε επίσης μια συναυλία στη Σλοβακία αλλά ακυρώθηκε και αυτή.

Οι Hollywood Vampires σε ανάρτηση ανέφεραν:

«Κατά την άφιξη σήμερα στο χώρο στη Σλοβακία για να ξεκινήσουμε το στήσιμο για την αποψινή μας εμφάνιση, έγινε γρήγορα σαφές ότι η κατασκευή των εγκαταστάσεων ήταν ημιτελής και ως εκ τούτου μη ασφαλής τόσο για το συγκρότημα όσο και για το κοινό. Η μπάντα είναι πολύ αναστατωμένη από αυτή την πρόσφατη και ατυχή τροπή των γεγονότων και ελπίζει να επιστρέψει όταν το επιτρέψει το πρόγραμμα».

«Αυτή η ακύρωση δεν σχετίζεται με την πρόσφατη ακύρωση στη Βουδαπέστη, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλα τα μέλη του συγκροτήματος είναι ασφαλή και υγιή. Ανυπομονούμε να σας δούμε στην Πολωνία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ τις επόμενες ημέρες. Ειλικρινή συγγνώμη, The Hollywood Vampires».

#ΤΖΟΝΙ_ΝΤΕΠ #ΥΓΕΙΑ #ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόνι Ντεπ, Ακύρωσε,tzoni ntep, akyrose