Τσίπρας για Αντετοκούνμπο: «Είναι τιμή που είστε Έλληνες»

«Από ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια, στην κορυφή του κόσμου. Νικητές, μαχητές, πρωταθλητές. Παιδιά μεταναστών, που έζησαν την αδικία και τον ρατσισμό», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας για τη μεγάλη επιτυχία του Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Με μήνυμα, που κάνει… αναδρομή στο παρελθόν και στα όσα έζησαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά και ο αδερφός του

Θανάσης πριν στεφθούν πρωταθλητές στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, στο tweet του μετά το τέλος του 6ου τελικού κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, ματς στο οποίο ο «Greak Freak», ήταν συγκλονιστικός με 50 πόντους.

Οι Μιλγουόκι Μπακς στέφθηκαν πρωταθλητές ΝΒΑ μετά τη νίκη τους στον έκτο τελικό με 105-98 επί των Φοίνιξ Σανς και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ήταν από εκείνους που έστειλαν τα… συγχαρητήριά του στους δυο φόργουορντ των «Ελαφιών».

«Από ένα μικρό διαμέρισμα στα Σεπόλια, στην κορυφή του κόσμου. Νικητές, μαχητές, πρωταθλητές. Παιδιά μεταναστών, που έζησαν την αδικία και τον ρατσισμό. Παιδιά δύο γονιών που τα μεγάλωσαν με αρχές, αξίες, ιδανικά. Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, είναι τιμή μας που είστε Έλληνες», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα