Τροχαίο στην Κηφισίας: Συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε το 3χρονο και την ηλικιωμένη

Συνελήφθη ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρέσυρε την 3χρονη μαζί με την ηλικιωμένη στο Χαλάνδρι, στο ύψος της Κηφισίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε την 3χρονη και την ηλικιωμένη στο τροχαίο που έγινε σήμερα (1/6) στη διασταύρωση της Κηφισίας με την Εθνικής Αντιστάσεως, στο ύψος του Χαλανδρίου. Ο μοτοσικλετιστής συνελήφθη

από άντρες της Τροχαίας που τον οδήγησαν στον Αστυνομικό Τμήμα, ώστε να του πάρουν κατάθεση, μετά από εντολή εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, σε σοβαρή κατάσταση είναι το 3χρονο παιδάκι που παρασύρθηκε από τη μηχανή. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων και η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή. Η ηλικιωμένη, που λέγεται ότι πρόκειται για τη νταντά του παιδιού, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Όπως φαίνεται στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, το δίκυκλο πέφτει πάνω στο παιδί και στην ηλικιωμένη, τους πετάει στο έδαφος και στη συνέχεια σέρνεται στο οδόστρωμα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η μηχανή κινούμενη στο ρεύμα προς Κηφισιά παρέσυρε τη γυναίκα και το εγγονάκι της ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η γιαγιά και το εγγονάκι της προσπαθούσαν να περάσουν κάθετα τον δρόμο όταν η μηχανή πέρασε από το σημείο και τους παρέσυρε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το παιδί βρισκόταν αιμόφυρτο στο έδαφος μέχρι να το παραλάβει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

#ΣΥΛΛΗΨΗ #ΟΔΗΓΟΣ #ΜΗΧΑΝΗ #ΤΡΟΧΑΙΟ_ΑΤΥΧΗΜΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ #ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ #ΕΓΓΟΝΙ #ΠΑΙΔΙ #ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα