Τρία παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά από βεγγαλικά και κροτίδες

Ένα 13χρονο αγόρι ακρωτηριάστηκε από κροτίδα στη Σύμη ενώ άλλα δύο παιδιά, σε Ρόδο και Αγκίστρι τραυματίστηκαν από βεγγαλικά.

Δυστυχώς, τρία περιστατικά τραυματισμών παιδιών καταγράφηκαν από κροτίδες και βεγγαλικά, που ρίχνονται αυτές τις ημέρες του Πάσχα.

Ειδικότερα, εκτός από το 7χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε στη Ρόδο, πριν από την Ανάσταση

και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πριν επιστρέψει στο σπίτι του, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ακόμη δύο περιστατικά.

Μάλιστα, το ένα είναι πιο σοβαρό καθώς πρόκειται για έναν 13χρονο που τραυματίστηκε από κροτίδα στη Σύμη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αγόρι έχει τραυματιστεί σοβαρά στα δάκτυλα και χρειάστηκε να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο Παίδων, στην Αθήνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την κροτίδα ακρωτηριάστηκαν τέσσερα δάχτυλα του χεριού του.

Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες από το lawandorder.gr, και για έναν 14χρονο από το Αγκίστρι που υπέστη εγκαύματα και ακρωτηριασμό δακτύλων στο αριστερό χέρι από κροτίδα.

Και αυτό το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και νοσηλεύεται.

#ΠΑΙΔΙΑ #ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ #ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ #ΡΟΔΟΣ #ΣΥΜΗ #ΑΓΚΙΣΤΡΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα