Το έκανε όπως ο Ντι Κάπριο στην ταινία «Πιάσε με εάν μπορείς» - Πώς τον συνέλαβαν

Ο Rajan Mahbubani ταξίδευε συχνά και επινόησε το απόλυτο τέχνασμα για να έχει προνομιακή μεταχείριση στα αεροδρόμια. Δεν κράτησε όμως πολύ η χαρά του, καθώς η ασφάλεια του αεροδρομίου τον πήρε χαμπάρι και τον συνέλαβε.

Σε μια υπόθεση που μπορεί να συγκριθεί με την ταινία με τον Leonardo Di Caprio «Catch Me If You Can» - «Πιάσε με εάν μπορείς», ο 48χρονος φέρεται ότι φορούσε στολή πιλότου της Lufthansa.

Το

έκανε προκειμένου να ξεγελάσει τους εργαζόμενους στα αεροδρόμια ώστε να παρακάμψει τους ελέγχους και να αναβαθμίσει το τη θέση του στο αεροπλάνο σε business.

Όλα αυτά μέχρι που τον συνέλαβαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Indira Gandhi του Δελχί, το βράδυ της Τρίτης.

Ο Mahbubani φορούσε στολή πιλότου και συνελήφθη στην πύλη αναχώρησης λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση της Air Asia από το Δελχί στην Καλκούτα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο ύποπτος επιβάτης

Ένας υπάλληλος της Lufthansa είχε προειδοποιήσει την ασφάλεια του αεροδρομίου ότι ένας "ύποπτος επιβάτης εμφανιζόταν ως πιλότος της Lufthansa".

Ο Mahbubani είναι από το Νέο Δελχί και παραδόθηκε στην αστυνομία. Έφερε ένα ψεύτικο σήμα της Lufthansa, με το οποίο κέρδιζε προνόμια σε αεροδρόμια και ταξίδια.

Ο ίδιος είπε στην αστυνομία ότι έβγαλε την πλαστή ταυτότητα στην Ταΐλάνδη.

Η αστυνομία ανακάλυψε φωτογραφίες του, ντυμένο με στρατιωτική στολή.

Τώρα βρίσκεται υπό κράτηση και αντιμετωπίζει κατηγορίες εξαπάτησης και πλαστοπροσωπίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα