Θρίλερ με το θάνατο του 50χρονου στον Κεραμεικό: Εξετάζεται το ενδεχόμενο ανακοπής (βίντεο)

Ανατροπή με τον θάνατο του 50χρονου στο Γκάζι, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να έπαθε ανακοπή με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να σπάσει τη γνάθο του και το στόμα και να μην ξυλοκοπήθηκε όπως ήταν η αρχική πληροφορία.

Νέα δεδομένα, ανατρέποντας ίσως την υπόθεση, έρχονται για τον θάνατο του 50χρονου άνδρα, στον Κεραμεικό, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία θανάτου του 50χρονου άνδρα είναι η ανακοπή καρδιάς, γεγονός που περιπλέκει την έρευνα των αστυνομικών.

Αυτό πρακτικά

σημαίνει ότι οι αστυνομικοί πλέον καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν η καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο 50χρονος ήταν αποτέλεσμα ξυλοδαρμού, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες ότι δέχθηκε ο άνδρας, ή αν οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, και το ενδεχόμενο ο 50χρονος να μην δέχτηκε ποτέ επίθεση και οι οι πληγές που είχε να οφείλονται στην πτώση του, η οποία προκλήθηκε από την ανακοπή της καρδιάς.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο άντρας ξυλοκοπήθηκε από μια ομάδα νεαρών. Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα ολοκληρωθεί η νεκροψία -νεκροτομή και τότε θα δοθούν όλες οι απαντήσεις.

Φωτογραφίες από το σημείο

#ΝΕΚΡΟΣ #ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ #ΓΚΑΖΙ #50ΧΡΟΝΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Θρίλερ, 50χρονου, Κεραμεικό, Εξετάζεται,thriler, 50chronou, kerameiko, exetazetai