«Θα το πω για πρώτη φορά»: Η συγκλονιστική αποκάλυψη Λιάγκα για την Κιβωτό του Κόσμου

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι καταγγελίες για τα όσα συνέβαιναν σε διάφορες δομές της Κιβωτού του Κόσμου. Μάλιστα, σε μία αποκάλυψη σοκ προχώρησε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση των καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου» και μάλιστα η κατάθεση του 19χρονου βάζει στο «στόχαστρο» τον πατέρα Αντώνιο.

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε φυσικά τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταγγελίες ενώ μάλιστα προχώρησε σε μία αποκάλυψη που ακούγεται για πρώτη

φορά.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Κιβωτό

«Έπιασε τα γεννητικά του όργανα μέσα στο μπάνιο, ωραίο το βραδινό μπάνιο; Τι δουλειά έχει ένα κορυφαίο στέλεχος μίας τέτοιας δομής να πάει για βραδινό μπάνιο; Τι είναι; Εκδρομή πενταήμερη; Τι πράγματα είναι αυτά;

Θα πω και κάτι ακόμα, για να το καταλάβετε. Το κορυφαίο στέλεχος με τον νυν 19χρονο καταγγέλλεται ότι είχε σεξουαλική επαφή. Δεν μιλάμε για ασέλγεια. Η ασέλγεια είναι «πιάνω τα γεννητικά όργανα στο μαγιό», υπάρχει κατάθεση που μιλάει για σεξουαλική επαφή. Ξεκάθαρα.

Να το πω για πρώτη φορά, σεξουαλική επαφή του κορυφαίου στελέχους της δομής με τον νυν 19χρονο, τότε ανήλικο. Όταν έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή με ανήλικο… Και μην ξεκινήσουμε, αν φτάσουμε στη Δικαιοσύνη, αν υπήρχε ή όχι συναίνεση… Ήταν 15,5 ετών -16 χρονών, μην πω τώρα σε ποιον αναφέρομαι…» είπε ο παρουσιαστής.

#ΚΙΒΩΤΟΣ_ΤΟΥ_ΚΟΣΜΟΥ #ΓΙΩΡΓΟΣ_ΛΙΑΓΚΑΣ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιάγκα, Κιβωτό, Κόσμου,liagka, kivoto, kosmou