Τεράστια πυρκαγιά σε πάρκινγκ στο Λίβερπουλ - Καταστράφηκαν εκατοντάδες οχήματα

Διασώθηκαν 80 άλογα από την πυρκαγιά στο Λίβερπουλ – Καταστράφηκαν 1.600 ΙΧ

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χρειάστηκε να δώσουν για τουλάχιστον 6 ώρες μάχη με τις φλόγες για να την θέσουν υπό έλεγχο ενώ προχώρησαν στην απομάκρυνση των ενοίκων διαμερισμάτων πολυκατοικιών και οικημάτων στην περιοχή γύρω από αυτό.

Χίλια εξακόσια οχήματα καταστράφηκαν από τη μεγάλη πυρκαγιά σε πολυώροφο πάρκινγκ στο Λίβερπουλ στη βόρεια Αγγλία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ από τις φλόγες διασώθηκαν

80 άλογα που θα έπαιρναν μέρος σε επίδειξη στην παρακείμενη Echo Arena.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας χρειάστηκε να δώσουν για τουλάχιστον 6 ώρες μάχη με τις φλόγες για να την θέσουν υπό έλεγχο ενώ προχώρησαν στην απομάκρυνση των ενοίκων διαμερισμάτων πολυκατοικιών και οικημάτων στην περιοχή γύρω από αυτό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ -χωρητικότητας 1.600 θέσεων- καταστράφηκαν και οι κάτοχοί τους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις ασφαλιστικές τους εταιρείες.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Μέρζισαϊντ, ανέφερε ότι τα πρώτα στοιχεία υποδεικνύουν ότι εκδηλώθηκε φωτιά από ατύχημα μέσα σε ένα αυτοκίνητο, η οποία είχε συνέπεια την ανάφλεξη δεκάδων άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα