Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Πολλές είναι οι ειδήσεις που παρουσιάζονται σήμερα στις κυριακάτικες εφημερίδες. Δείτε τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (6/10).

Ξεκινώντας με το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, βλέπουμε ότι υπάρχει σημαντική αναφορά στις ανατροπές στις συντάξεις. «Ανατροπές στις συντάξεις, οι αλλαγές που έρχονται με την ετυμηγορία του ΣτΕ».

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναφέρεται

στην πίεση που ασκούσε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για αποζημιώσεις στο Lagonissi Resort: «Ο Ρασπούτιν μας πίεζε να αποζημιώσουμε το Lagonissi Resort" Εγγραφο-κόλαφος της ΕΤΑΔ για Μαντωνανάκη »

Η REAL NEWS σχολιάζει τον απόηχο της επίσκεψης Πομπέο στην Αθήνα και τις πιθανότητες ένταξης της Ελλάδας στο πρόγραμμα των F-35: « Ελληνική "σφήνα" στην αγορά των F-35! »

Το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, στο πρωτοσέλιδο χτύπημά του, αναφέρεται στις εξελίξεις σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ για τα αναδρομικά: « Κερδισμένοι και χαμένοι από την απόφαση του ΣτΕ »

Τέλος, ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ σχολιάζει με τη σειρά του την απόφαση του ΣτΕ για τα αναδρομικά: « Αναδρομικά 30-500€ τον μήνα με ανοιχτό τον χρόνο πληρωμής»

Keywords
Τυχαία Θέματα