Τα παιδιά του Brad και της Angelina σε μια σπάνια έξοδο - Αγνώριστη η Siloh με ξυρισμένο κεφάλι

Τα παιδιά του Brad Ο Pax, η Zahara, η Shiloh και ο Knox πίνουν τον καφέ τους στο Λος Άντζελες, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους.

Μερικά από τα παιδιά της Angelina Jolie και του Brad Pitt έδειχναν ευδιάθετα σε πρόσφατη έξοδο τους για καφέ στο Λος Άντζελες. Το στρατόπεδο της Αντζελίνα Τζολί κατακεραυνώνει

την τελευταία δικαστική κατάθεση του Μπραντ Πιτ, υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να τη φιμώσει σχετικά με την υποτιθέμενη παιδική κακοποίηση. Ο Brad Pitt ισχυρίζεται ότι η «εκδικητική» Jolie «πούλησε κρυφά» τα μερίδια του οινοποιείου ως εκδίκηση για την άσχημη μάχη για την κηδεμονία γράφει το Theissue

Τα 4 από τα παιδιά τους εθεάθησαν να πίνουν καφέ στο Λος Άντζελες το Σάββατο 1/07. Τα αδέρφια Pax, 19 ετών, Zahara, 18 ετών, Shiloh, 17 ετών, και Knox, 14 ετών, φωτογραφήθηκαν να περνούν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί, καθώς πέρασαν από το Maru Coffee για μερικά κρύα ροφήματα στο Los Feliz. Η τετράδα εντοπίστηκε να διασκεδάζει καθώς απολάμβαναν την έξοδό τους μαζί στον ήλιο της Καλιφόρνια.

Η Shiloh κρατούσε ένα παγωμένο matcha στο ένα χέρι και έναν παγωμένο καφέ στο άλλο, ενώ ήταν ντυμένη casual με ένα κόκκινο φούτερ με κουκούλα Stüssy, μαύρο κομμένο τζιν σορτσάκι και μαύρα ψηλά αθλητικά παπούτσια Converse. Ο Pax και ο Knox ήταν και οι δύο ντυμένοι παρόμοια με T-shirts και σκούρα παντελόνια, αν και ο μεγαλύτερος αδελφός τους το συμπλήρωσε με ένα κολιέ με κρεμαστό κόσμημα σε σχήμα εξωγήινου και γυαλιά ηλίου.

Εν τω μεταξύ, η Zahara παρέμεινε χαμηλών τόνων με ένα μαύρο φούτερ, μπλε τζιν και κάλυψε το πρόσωπό της με μια μαύρη μάσκα προσώπου. Δεν εθεάθησαν στο αδελφικό καφεδάκι τα άλλα δύο παιδιά των Brangelina, ο Maddox, 21 ετών, και η δίδυμη αδελφή του Knox, Vivienne. Ο 59χρόνος Brad , και η 48χρόνη Angelina, μεγάλωσαν μαζί τα έξι παιδιά τους μέχρι που χώρισαν το 2016 μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η ηθοποιός του «Tomb Raider» ζήτησε διαζύγιο λίγες ημέρες αφότου ο Brad φέρεται να τσακώθηκε μαζί της και με τα παιδιά τους σε ιδιωτικό τζετ εκείνη τη χρονιά. Ο Pitt κατηγορήθηκε ότι «έπνιξε και χτύπησε» τον γιο τους Maddox κατά τη διάρκεια της περιβόητης πλέον πτήσης από τη Γαλλία στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και δεν του απαγγέλθηκαν ποτέ κατηγορίες. Ο Μπραντ έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς. Έκτοτε, οι πρώην έχουν εμπλακεί σε μια πικρή μάχη για την επιμέλεια, αλλά νομικά έγιναν πρώην το 2019.

Τον Μάιο του 2021, ο ηθοποιός του «Bullet Train» είχε έναν σημαντικό άθλο στο δικαστήριο, όταν κέρδισε την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους. Όμως η απόφαση ανατράπηκε αργότερα και συνέχισαν να σφυροκοπούν τα πράγματα στα δικαστήρια. Ο Brad ισχυρίστηκε επίσης ότι η ηθοποιός «κρυφά» σχεδίαζε να πουλήσει το μερίδιό της στο γαλλικό κτήμα τους, Château Miraval, ως τρόπο εκδίκησης εν μέσω της συνεχιζόμενης διαμάχης τους για την κηδεμονία.

Ο Brad φημολογείται ότι βγαίνει με τη νέα του φίλη Ines de Ramon, αφού τον Νοέμβριο του 2022 είχε εντοπιστεί με την εν διαστάσει σύζυγο του Paul Wesley.

Εν τω μεταξύ, ο ανθρωπιστικός ακτιβιστής φέρεται να είχε μια περιπέτεια με τον The Weeknd το 2021. Και τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αυτή και ο ηθοποιός του “Normal People” Paul Mescal πυροδότησαν φήμες για ειδύλλιο όταν εντοπίστηκαν σε ραντεβού για καφέ στο Λονδίνο, αν και πηγές δήλωσαν τότε στο Page Six ότι ήταν απλώς φίλοι.

#ΜΠΡΑΝΤ_ΠΙΤ #ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ_ΤΖΟΛΙ #ΠΑΙΔΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Brad, Angelina, - Αγνώριστη, Siloh,Brad, Angelina, - agnoristi, Siloh