Συνελήφθη ΜΑΤατζής που φιλούσε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για πλαστές πινακίδες

Με πλάστες πινακίδες που παραπέμπουν σε αυτοκίνητο Αλβανού, κυκλοφορούσε ένας υπαστυνόμος, οποίος μάλιστα συνελήφθη λίγα λεπτά αφού ανέλαβε υπηρεσία στη στατική φύλαξη που υπάρχει έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου!

Μια απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Τρίτης. Ένας υπαστυνόμος έφτασε

με το προσωπικό του όχημα στην Κουμουνδούρου προκειμένου να αναλάβει υπηρεσία. Πάρκαρε όπως συνήθιζε το όχημά του πίσω από την κλούβα και πήγε μαζί με τους συναδέλφους τους. Ο επικεφαλής ασφάλειας του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, θεώρησε ύποπτο το όχημα, χωρίς να γνωρίζει ότι ανήκει σε άνδρα των ΜΑΤ και προχώρησε σε έλεγχο του αυτοκινήτου.

Έκπληκτος διαπίστωσε πως η πινακίδα του οχήματος, δεν άνηκε στο αυτοκίνητο που την έφερε, αλλά σε ένα άλλο, ιδιοκτησίας Αλβανού! Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο άνδρες της ασφάλειας που συνέλαβαν τον υπαστυνόμο, ο οποίος υποστήριξε πως είχε καταθέσει τις δικές του και κυκλοφορούσε με αυτές του Αλβανού με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις! Η υπόθεση και οι προεκτάσεις της ερευνώνται από το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα