Συγκέντρωση στο λιμάνι της Σάμου την ώρα που φτάνει το Blue Horizon

Σε κινητοποίηση στο λιμάνι του Μαλαγαρίου καλεί όλους τους Σαμιώτες το Εργατικό Κέντρο Σάμου στις 2:30 τα μεσάνυχτα, ώρα άφιξης του πλοίου Blue Horizon.

Τα μέλη του Εργατικού Κέντρου δηλώνουν το αποτροπιασμό τους για το για τις σκηνές που εκτυλίχτηκαν προχτές το βράδυστο λιμάνι του Πειραιά, με τον 36χρονο που πετάχτηκε από κάποιους ναυτικούς του πλοίου στη θάλασσα και τον άφησαν να πνιγεί στις δίνες της προπέλας.

Ζητούν το έγκλημα στον Πειραιά

να ερευνηθεί σε βάθος και να αποδοθούν οι ευθύνες. «Καμία δικαιολογία, κανένα άλλοθι, κανένα «νομικό – τεχνικό» εφεύρημα δεν μπορεί να σκεπάσει την απανθρωπιά αυτής της δολοφονικής ενέργειας και τους αυτουργούς της.

Όχι μόνο εκείνους που πέταξαν τον άτυχο νέο στο αφρισμένο νερό, εμποδίζοντάς τον με ζήλο να ανέβει στο πλοίο, αλλά και το μεγάλο αφεντικό, την ακτοπλοϊκή εταιρεία, που δεν έκανε τίποτα για να τον σώσει από βέβαιο πνιγμό, συνέχισε το δρομολόγιο σαν να μη συμβαίνει τίποτα και στη συνέχεια προσπάθησε να συγκαλύψει τις εγκληματικές ευθύνες της», αναφέρει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου, ενώ στο κάλεσμα έχει ανταποκριθεί και η δημοτική Παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης.

#ΣΑΜΟΣ #BLUE_HORIZON #ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα