Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα

Δύο ξεχωριστές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Μέλη του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, όπου διαμαρτυρήθηκαν με συνθήματα και πανό για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης και ειδικότερα για τις διατάξεις που αφορούν στους πλειστηριασμούς, αλλά και τις προϋποθέσεις

κήρυξης απεργίας.

Στο ίδιο σημείο δόθηκε το ραντεβού των μελών του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης που φώναξαν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών και την ποινικοποίηση -όπως υποστήριξαν- της δράσης όσων αγωνίζονται για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

Σε αντίθεση με το ΠΑΜΕ, οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων συγκρότησαν πορεία, η οποία κινήθηκε μέσω κεντρικών δρόμων προς το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης. Φτάνοντας έξω από το υπουργείο, κρέμασαν πανό και έγραψαν συνθήματα με σπρέι στην κεντρική πύλη.

Στο μεταξύ, νωρίτερα, διαδηλωτής κατέβασε σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τον ιστό έξω από τα δικαστήρια και την έκαψε.

Κινητοποίηση έξω από το δικαστικό μέγαρο της Λάρισας ενάντια στους πλειστηριασμούς, πραγματοποίησαν σήμερα συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, αλλά και μέλη της Επιτροπής κατά των πλειστηριασμών.

ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα