Σύγχρονοι «εγκλωβισμένοι» αλα Τομ Χανκς «The Terminal» λόγω έργων στην Κορινθία

Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε δει την ταινία με πρωταγωνιστή τον συμπατριώτη μας Έλληνα Τομ Χανκς ,με τίτλο «The Terminal», όπου έπαιζε το ρόλο ενός εγκλωβισμένου σε ένα τερματικό σταθμό ενός αεροδρομίου.

Η νέα όμως απόδοση του σεναρίου αυτού αναβιώνει σε μία πραγματική ιστορία που συμβαίνει στην Ελλάδα και αυτή τη φορά όχι σε κάποιο αεροδρόμιο, αλλά κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών της

ΕΡΓΟΣΕ, στα έργα για τον προαστιακό στην Κορινθία, αφορώντας κάποιους ιδιοκτήτες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους δίχως διέξοδο, μιας και οι γραμμές περνούν ακριβώς μπροστά από τις εισόδους τους και δίχως να έχουν κάποια άλλη έξοδο και διέξοδο!

Μια κατάσταση σπαζοκεφαλιά και ένας λαβύρινθος από υπεύθυνους και ανεύθυνους δίχως ξεκάθαρες απαντήσεις και ευθύνες που στο τέλος αφήνουν μία σειρά από ιδιοκτήτες μπλοκαρισμένους δίχως διέξοδο και έξοδο από τα σπίτια και τις περιουσίες τους προς κάποιο οδικό δίκτυο.

Εγκλωβισμένοι λοιπόν μέσα και έξω από τις ίδιες τις περιουσίες τους, όπου ίσως το μεγαλύτερο θετικό για την ανάπτυξη της περιοχής της σύγχρονης σιδηροδρομικής γραμμής μετατράπηκε για αυτούς τους ανθρώπους το μεγαλύτερο πρόβλημα που τους εγκλώβισε δίχως καμία οδική πρόσβαση σε μακροχρόνια αβεβαιότητα δίχως καμία επίσημη απάντηση επίλυσης ή αντιπρότασης…

Ίσως κάποιοι αρμόδιοι δουν και αυτό το έργο, μετά το "THE TERMINAL" δίνοντας το χαρούμενο τέλος και σε αυτή την ιστορία όπως δόθηκε και στην ταινία για τον Τομ Χανκς που τελικά επέστρεψε στο σπίτι του.

Απλά, οι συγκεκριμένοι θέλουν να έχουν οδική πρόσβαση ώστε να εισέρχονται οδικώς και να βγαίνουν όπως όλοι στα σπίτια τους.

Ο‘Αγιος Βασίλης θα μπει από τις καμινάδες με το ιπτάμενο έλκηθρό του μεν, αλλά οι ιδιοκτήτες και τα παιδιά τους δεν έχουν πρόσβαση με τα παραδοσιακά οικογενειακά τους οχήματα δίχως το Ρούντη και τους ταράνδους…

Keywords
Τυχαία Θέματα