Σοκαριστικό τροχαίο στην Αττική: Αυτοκίνητο παρέσυρε και ακρωτηρίασε υπάλληλο καθαριότητας

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεωφόρο Σουνίου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Πέτας Σαρωνικού, με θύμα 52χρονο δημοτικό υπάλληλο καθαριότητας.

Όπως αναφέρει το Attica Press News, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε κάτοικος Κερατέας, παρέσυρε τον υπάλληλο του δήμου τη στιγμή που αυτός προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεγάλο μεταλλικό κάδο στον ειδικό βραχίονα του απορριμματοφόρου.

Το αυτοκίνητο του δήμου, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες βρισκόταν στο ρεύμα από Κερατέα προς Καλύβια, με αναμμένους τους ειδικούς φάρους και τα αλάρμ.

Όπως επισημαίνουν από την τροχαία, ο δρόμος είναι με διπλή διαχωριστική και με πολύ μικρό όριο ταχύτητας καθώς διέρχεται μέσα από κατοικημένη περιοχή με οικίες και καταστήματα.

Ο 52χρονος πατέρας δύο παιδιών, τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όπως λένε από το νοσοκομείο, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη για τη ζωή του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΑΤΤΙΚΗ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΠΑΡΑΣΥΡΣΗ #ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα