Σοκ με τον θάνατο 18χρονης αθλήτριας: Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές πριν πέσει στο κενό

Σοκ προκάλεσε η τραγική είδηση του θανάτου της Ιταλίδας βολεϊμπολίστριας, Τζούλια Ιτούμα, ενώ βίντεο από τις τελευταίες της στιγμές που ήρθε στη δημοσιότητα ενισχύει το «σενάριο» της αυτοκτονίας.

Η 18χρονη αθλήτρια βρισκόταν στην Τουρκία με την αποστολή της Νοβάρα, για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League στο βόλεϊ γυναικών με την Εξασίμπασι.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη μετά τον αγώνα CEV

Women's Champions League, με την κοπέλα να χάνει τη ζωή της μετά από πτώση από το παράθυρο του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε στην Κωνσταντινούπολη.

Οι τελευταίες στιγμές της νεαρής βολεϊμπολίστριας αποτυπώθηκαν στην κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου: Εμφανίζεται να περιφέρεται στον διάδρομο του ξενοδοχείου, περπατώντας μόνη της και πολύ αργά και να κάθεται στη συνέχεια στο πάτωμα με το πρόσωπό της πάνω στα πόδια της.

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi maçı sonrası trajik bir olay yaşandı. İtalyan ekibi Novara'nın 18 yaşındaki voleybolcusu Julia Ituma, İstanbul'da kaldığı otel odasının penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Genç voleybolcunun son anları otelin güvenlik kamerasına yansıdı

— Habertürk Spor (@HTSpor) April 13, 2023

#ΑΘΛΗΤΡΙΑ #ΒΟΛΕΙ #ΒΙΝΤΕΟ #ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ #ΠΤΩΣΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα