Σκέψεις φυγής από τους Νεοϋορκέζους μετά το απόκοσμο νέφος, αναζητούν μαζικά στη Google «πουλάω το σπίτι μου γρήγορα»

Οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης αναζητούν μαζικά στη Google πώς «πουλάω το σπίτι μου γρήγορα», αφότου οι βορειοανατολικές ΗΠΑ καλύφθηκαν από πορτοκαλί νέφος από τις πυρκαγιές στον Καναδά.

Οι άνθρωποι στη Νέα Υόρκη φαίνεται να αναζητούν τρόπους για να πουλήσουν γρήγορα το σπίτι τους, καθώς το πυκνό νέφος πλήττει τα βορειοανατολικά τμήματα των ΗΠΑ.

Το... ψάξιμο για τον όρο «πουλάω το σπίτι μου γρήγορα» , στη δημοφιλή πλατφόρμα αναζήτησης αυξήθηκε κατά 2.147% την Τετάρτη, σύμφωνα με το FindStorageFast.

Η ομίχλη της πυρκαγιάς και ο κόκκινος ουρανός στη Νέα Υόρκη κάνουν τους κατοίκους να αναζητούν τρόπους για να φύγουν από την πόλη - μόνιμα. Οι αναζητήσεις στη Google για το «πουλάω το σπίτι μου γρήγορα» αυξήθηκαν κατά 2.147% την Τετάρτη, καθώς η ποιότητα του αέρα στο Μεγάλο Μήλο έγινε μία από τις χειρότερες στον κόσμο, σύμφωνα με ανάλυση της εταιρείας κράτησης μονάδων αποθήκευσης FindStorageFast. Τα δημόσια διαθέσιμα στοιχεία στο Google Trends δείχνουν μια έξαρση του ενδιαφέροντος αναζήτησης για τη συγκεκριμένη φράση. Το ενδιαφέρον των Νεοϋορκέζων για τις αναζητήσεις «πουλάω το σπίτι μου» και «πουλάω σπίτι» τετραπλασιάστηκε επίσης στη Google την ίδια ημέρα, σύμφωνα με την ανάλυση της FindStorageFast.

Ο όρος «καθαρισμός αέρα» σημείωσε επίσης αύξηση της δημοτικότητας κατά 2.418% στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την εταιρεία. Οι πυρκαγιές στον Καναδά έχουν καλύψει τα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας με επικίνδυνο νέφος που έφερε τις ενδείξεις του δείκτη ποιότητας του αέρα της Νέας Υόρκης σχεδόν στο 400, καθιστώντας τον αέρα επικίνδυνο για την αναπνοή. Η αιθαλομίχλη έγινε τόσο έντονη και απόκοσμη, που καταγράφηκε να κατακλύζει πλήρως τον ορίζοντα του Μανχάταν σε πορτοκαλί χρώμα, δίνοντας στους κατοίκους μια γεύση του πώς είναι να ζει κανείς σε μια από τις πιο μολυσμένες πόλεις του κόσμου. Πόλεις όπως το Νιου Τζέρσεϊ, η Φιλαδέλφεια, η Ουάσινγκτον και η Βοστώνη επλήγησαν επίσης από την απότομη μείωση της ποιότητας του αέρα.

#ΝΕΑ_ΥΟΡΚΗ #ΝΕΦΟΣ #ΣΠΙΤΙ #ΠΩΛΗΣΗ #ΗΠΑ #ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ #GOOGLE
Keywords
Τυχαία Θέματα