Σφοδρη επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση με ονόματα - Ποιοι αγκάλιαζαν τον Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό

«Για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε σήμερα στη Βουλή ότι ο δολοφόνος Κουφοντίνας πήρε άδεια με νόμο που ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας. Ουδέν ψευδέστερον», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπολύοντας επίθεση κατά του Σταύρου Κοντονή.

«Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. με το νόμο 4274/14 όρισε ρητά ότι οι κρατούμενοι που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, δεν μπορούν να πάρουν άδεια εξόδου

πριν παρέλθουν 18 έτη πραγματικής κράτησης. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, με το που κατέλαβε την εξουσία, κατήργησε αυτή τη διάταξη και επανάφερε τα 8 έτη κράτησης ως χρονική προϋπόθεση άδειας ακόμη και των τρομοκρατών», τονίζει ακόμη η Πειραιώς και καταλήγει:

«Υ.Γ. Θα είχε ενδιαφέρον οι κατά τα άλλα λαλίστατοι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να μας πουν πώς σχολιάζουν ότι ο γιος του Νίκου Βούτση, ο καταδικασθείς για συμμετοχή του στους Πυρήνες της Φωτιάς Χρήστος Πολίτης και ο συνιδρυτής του Ρουβίκωνα Λάμπρος Γούλας βρέθηκαν σήμερα στον Κορυδαλλό για να πανηγυρίσουν την έξοδο του αρχιδολοφόνου της 17 Νοέμβρη».

Τι τονίζει ο Βούτσης για την παρουσία του γιου του έξω από τον Κορυδαλλό

Λακωνικά απάντησε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης σε ερωτήματα για την παρουσία του γιου του έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, για να υποδεχτεί τον «αδειούχο» Κουφοντίνα.

Ερωτηθείς σχετικά, ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής αρκέστηκε στο να πει: «κανένα σχόλιο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Βούτσης-Βογιατζής είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί και καταδικαστεί για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη.

Keywords
Τυχαία Θέματα