Ρούλα Πισπιρίγκου: Έρχεται νέο πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα, προκαταρκτική και για τη σπιτονοικοκυρά (βίντεο)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου ετοιμάζεται για την απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας.

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην Πάτρα, καθώς μετά την κατηγορία εις βάρος της μητέρας για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, επανεξετάζονται και οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών.

Το

νέο πόρισμα των ιατροδικαστών που επανεξετάζουν τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας αναμένουν οι αρχές ευελπιστώντας σε στοιχεία που θα ρίξουν φως στην υπόθεση. Στο μικροσκόπιο των ειδικών έχουν ξαναμπεί τα δείγματα που ελήφθησαν κατά την αρχική ιατροδικαστική εξέταση των δύο μικρών παιδιών, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι ιστολογικές και οι τοξικολογικές εξετάσεις τους έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ύπαρξης της κεταμίνης που βρέθηκε στην μεγαλύτερη αδερφή τους, Τζωρτζίνα, σύμφωνα με όσα έχουν πει δημόσια μέχρι σήμερα οι ιατροδικαστές και δείχνουν διαφορετικό μηχανισμό θανάτου απ' αυτόν της Τζωρτζίνας.

«Είναι αλήθεια ότι αποκλείονται πλέον όλοι οι γενετικοί παράγοντες με βεβαιότητα. Αποκλείονται πλέον όλα τα παθολογικά αίτια με βεβαιότητα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει εξωτερικός παράγοντας. Οδεύουμε προς έναν μηχανισμό αποστέρησης οξυγόνου, έχουμε χαρακτηριστικά τραύματα, σαφή σημάδια και στη μύτη, εκδορές. Και στο δεύτερο παιδί έχουμε τραύμα στο εσωτερικό του στόματος» αναφέρει ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Έρευνα και για τη σπιτονοικοκυιρά

Οι πληροφορίες της ΕΡΤ κάνουν λόγο για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την 69χρονη σπιτονοικοκυρά για να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή της.

Παράλληλα γίνεται έλεγχος στις ηλεκτρονικές συσκευές τις οικογένειες από τις Αρχές για να βρουν αξιοποιήσιμα αρχεία.

«Δεν έχω κάνει τίποτα, είμαι αθώα» θα πει στην ανακρίτρια

«Δεν έχω κάνει τίποτα». Αυτή είναι η γραμμή που αναμένεται να κρατήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώπιον της ανακρίτριας όπου αναμένεται να βρεθεί το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αυτές βέβαια που αναμένεται να καθορίσουν την τύχη της είναι οι απαντήσεις που θα δώσει -και η πειστικότητά τους- στις ερωτήσεις της ανακρίτριας και όχι η άρνηση των κατηγοριών σε βάρος της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρούλα Πισπιρίγκου, Έρχεται, Μαλένας, Ίριδας,roula pispirigkou, erchetai, malenas, iridas