Ραγδαίες εξελίξεις για Μάνδρα: Αποσύρεται ο δικηγόρος του πατέρα του 17χρονου που δολοφονήθηκε

Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία του 17χρονου στην Μάνδρα καθώς, πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο δικηγόρος του πατέρα και του 14χρονου αποσύρεται από την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μόλις πληροφορήθηκε πως υπάρχουν καταγγελίες στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση των παιδιών από τον πατέρα. Μάλιστα, ο κ. Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο Tlive έκανε γνωστό πως έχει πληροφορηθεί και για άλλο ανήλικο παιδί της οικογένειας που στο παρελθόν έχει χαθεί.

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε πως δεν ενημερώθηκε ποτέ

από τον πατέρα της οικογένειας για όλα αυτά και πλέον διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με την υπόθεση.

Δεν πρόλαβε μάλιστα καν να σχολιάσει την αποκάλυψη της ρεπόρτερ του Tlive που εντόπισε καραμπίνα σε κοντινό σημείο από τη δολοφονία του ανήλικου.

Πρόλαβε μόνο να πει πως ο πατέρας του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει όπλο στην οικογένεια, ούτε κάποια διαφορά μεταξύ των δύο αδελφών.

Καταγγελίες στο Χαμόγελο του Παιδιού

Σοκάρει η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για τον 17χρονο που βρέθηκε νεκρός στη Μάνδρα με σφαίρα στο αυχένα, καθώς δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση και συγκεκριμένα στοχοποιεί τον πατέρα για κακοποιητική συμπεριφορά.

Πιο συγκεκριμένα, σημειώνεται πως έγιναν δύο ανώνυμες καταγγελίες (μία το 2021 και ακόμη μία το 2022) που έκαναν λόγο για σωματική κακοποίηση των 8 παιδιών από τον πατέρα, αλλά και για παραμέληση από τους δύο γονείς, ενώ τα παιδιά φέρεται να απέιχαν από το σχολειο.

Η ανακοίνωση του «Χαμογέλου»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 στις 28 Ιουνίου 2021 έλαβε ανώνυμη αναφορά βάσει των πληροφοριών που μας δόθηκαν 8 παιδιά, τα οποία διέμεναν στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς τους.

Η αναφορά αυτή εστάλη αυθημερόν, 28 Ιουνίου 2021, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Εισαγγελία προς διερεύνηση.

19 Απριλίου 2022 στην Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056 λάβαμε και πάλι ανώνυμη αναφορά για την ίδια οικογένεια, βάσει της οποίας μας ανέφεραν σωματική κακοποίηση και παραμέληση από τους γονείς τους καθώς και ότι τα ανήλικα παιδιά δεν πηγαίνουν σχολείο.

20 Απριλίου 2022 εστάλη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πάλι αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία με την ένδειξη του επείγοντος.

#ΜΑΝΔΡΑ #ΠΑΤΕΡΑΣ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραγδαίες, Μάνδρα, Αποσύρεται, 17χρονου,ragdaies, mandra, aposyretai, 17chronou