Προσλήψεις νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο»

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ν. Ιωνίας «Κωνσταντοπούλειο – Πατησίων», καλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για δύο (2) θέσεις Νοσηλευτών Επιτήρησης Λοιμώξεων (Ν.Ε.Λ.), πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ως εξής: Δικαίωμα συμμετοχής για τη θέση έχουν υπάλληλοι κλάδου και κατηγορίας:

2 Π.Ε. Νοσηλευτής/τρια ή Τ.Ε Νοσηλευτής/ τρια ή Τ.Ε. Επισκέπτης/τρια Υγείας που έχει οργανική θέση στον ίδιο φορέα.
Απαραίτητα προσόντα και γνώσεις:

1. Πτυχίο Νοσηλευτικής Σχολής Π.Ε. ή Πτυχίο Νοσηλευτικής Τ.Ε. ή Πτυχίο Τ.Ε. Επισκεπτών/τριων

Υγείας.

2. Κλινική εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών στην κλινική νοσηλευτική. Στο σύνολο των ετών δεν συμπεριλαμβάνονται μακροχρόνιες άδειες (εκπαιδευτικές, κυήσεως, ανατροφής τέκνων, άνευ αποδοχών, κ.ά.).

Όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις και ενδιαφέρονται για τις θέσεις, πρέπει να υποβάλλουν αυτοπροσώπως αίτηση και πλήρες βιογραφικό σημείωμα σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Βιογραφικό Σημείωμα: https://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculumvitae/templates-instructions,

με τα συνημμένα αυτού στο Τμήμα Γραμματείας του Νοσοκομείου μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δεκαπέντε ημερολογιακών (15) ημερών από την ημέρα της ανάρτησης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος αυτής στους πίνακες ανακοινώσεων του Νοσοκομείου, δηλαδή από 04/12/2017 έως και την 18/12/2017.

Όλα τα αποδεικτικά προσόντων που θα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να είναι κατατεθειμένα στον ατομικό υπηρεσιακό φάκελο του υποψηφίου. Αίτηση – δήλωση που υποβάλλεται μετά τη λήξη της προθεσμία δεν γίνεται δεκτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα