Ποια σχολεία θα είναι αύριο 27/2 κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές της χώρας με αποτέλεσμα αρκετά σχολεία να παραμείνουν κλειστά και αύριο 27/2/2018

Δείτε τις ανακοινώσεις και όλες τις ειδήσεις για τα κλειστά σχολεία ανά δήμο. Η λίστα θα ενημερώνεται συνεχώς απο το dikaiologitika news.

Ο

Δήμος Φλώρινας σας ενημερώνει ότι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου ενημερωνει ότι τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί Σταθμοί της ΔΗ.Κ.Ε.Ω και του ΔΟ.Π.Π.Α.Ω, θα παραμείνουν κλειστά, και την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σας ενημερώνουμε ότι και αύριο, 27/2/2018, τα σχολεία του δήμου Παιονίας θα παραμείνουν κλειστά.

Δήμος Καστοριάς: Ανακοινώνεται αύριο Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς θα παραμείνουν κλειστές λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού με την απόφαση του αριθ. 114/26-2-2018, αποφασίζει την διακοπή των μαθημάτων στα Σχολεία όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης σε όλο τον Δήμο στις 27-2-2018 λόγω εκτάκτων συνθηκών, που δημιουργήθηκαν από την έντονη και συνεχή χιονόπτωση που επικρατεί στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην μετακίνηση των μαθητών όπως και για τα υπολείμματα χιονιού και πάγου που βρίσκονται εντός των αύλειων χώρων των Σχολείων.
Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://olympiobima.gr/kai-tin-triti-27-fevroyarioy-kleista-ta-sholeia-ston-dimo-pydnas-kolindroy

Keywords
Τυχαία Θέματα