Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η έρευνα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, πήραν υπολογιστές και αντικείμενα (εικόνες, βίντεο)

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στην υπόθεση θανάτου των παιδιών στην Πάτρα καθώς σήμερα πραγματοποιιήθηκε έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας Πατρών, το μεσημέρι της Παρασκευής, μπήκαν στο σπίτι και πραγματοποίησαν έρευνα στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας, παρουσία εισαγγελέα, μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας και έξαψαν για στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα επικεντρώθηκε σε τυχόν αποδεικτικά για την αγορά της κεταμίνης που εντοπίστηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα, καθώς και για τον εντοπισμό τυχόνα άλλων φαρμάκων ή σκευασμάτων.

Παρούσα στην έρευνα ήταν η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία άνοιξε το σπίτι και μάλιστα εκνευρισμένη πέταξε τα λουλούδια που είχαν αφήσει γείτονες στην πόρτα.

Πληροφορίες του pelop.gr αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί μετέφεραν κάποια αντικείμενα από το σπίτι στο αυτοκίνητο της Ασφάλειας.

Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες, οι άνδρες της Ασφάλειας πήραν υπολογιστές και άλλα αντικείμενα σε κούτες για περαιτέρω έλεγχο.

H έρευνα ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 18:30 και διήρκησε περίπου δύο ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάτρα, Έρευνα, Ρούλας Πισπιρίγκου,patra, erevna, roulas pispirigkou