Πανελλήνιες 2023 ΓΕΛ: Δείτε τα θέματα Λατινικών, Χημείας και Πληροφορικής

Το προτελευταίο τους μάθημα δίνουν σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου οι μαθητές των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2023. Στο Dnews θα δείτε πρώτοι τα θέματα και τις απαντήσεις από τα εξεταζόμενα μαθήματα.

Πανελλήνιες 2023 - Το Dnews, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πρωταγωνιστεί στις πανελλαδικές 2023. Σήμερα οι μαθητές των Γενικών Λυκείων, εξετάζονται σε

μαθήματα κατεύθυνσης.

Πανελλήνιες - Βγήκαν τα θέματα

Πανελλήνιες 2023: Αυτά είναι τα θέματα Λατινικών, Χημείας, Πληροφορικής ΓΕΛ

Πανελλήνιες 2023 - Πιο συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 8/6 οι μαθητές των ΓΕΛ γράφουν για τις Πανελλήνιες 2023 τα εξής μαθήματα:

Στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) Στη Χημεία (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) Στην Πληροφορική (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

Το άγχος των μαθητών αναμένεται να τελειώσει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, όπου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στην Ιστορία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), στη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), και στην Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής), και θα είναι και το τελευταίο μάθημα που θα δώσουν, εκτός φυσικά από τα ειδικά.

Αντίστοιχα τα ΕΠΑΛ την Παρασκευή 9 Ιουνίου, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο - Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης, και το Σάββατο 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης και Στοιχεία Μηχανών.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλα τα θέματα και όλες τις απαντήσεις για τα εξεταζόμενα μαθήματα των Πανελληνίων 2023. Υπενθυμίζεται ότι ο απαντήσεις δίνονται άμεσα σε συνεργασία με το φροντιστήριο «Μεθοδικό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2023.

#ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ_2023 #ΓΕΛ #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ_2023 #ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ #ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ #ΓΕΝΙΚΑ_ΛΥΚΕΙΑ #ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ #ΛΑΤΙΝΙΚΑ #ΧΗΜΕΙΑ #ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανελλήνιες 2023, Προτελευταίο, ΓΕΛ, Λατινικών Χημείας Πληροφορικής,panellinies 2023, proteleftaio, gel, latinikon chimeias pliroforikis