Πανελλήνιες 2019: Τα θέματα και οι απαντήσεις αρχαίων και μαθηματικών σήμερα

Οι Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται με τα θέματα αρχαίων και μαθηματικών για τα Γενικά Λύκεια σήμερα. Δείτε πρώτα στα Dikaiologitika News τα θέματα πανελληνίων 2019 και τις απαντήσεις σε αρχαία και μαθηματικά

Συνέχεια στις πανελλήνιες 2019 σήμερα 10 Ιουνίου με τα πρώτα μαθήματα κατεύθυνσης για τα ΓΕΛ. Οι μαθητές των Ανθρωπιστικών σπουδών εξετάζονται στην Αρχαία Ελληνική κατεύθυνση,

ενώ στα Μαθηματικά εξετάζονται οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής.

UPD: Πανελλήνιες 2019: Αυτά είναι τα θέματα Αρχαίων και Μαθηματικών ΓΕΛ, όλες οι απαντήσεις

Απαντήσεις Μαθηματικών Πανελληνίων 2019

Απαντήσεις Αρχαίων Πανελληνίων 2019

Στα πρώτα μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα Δευτέρα, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι της Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών εξετάζονται στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, ενώ οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στα Μαθηματικά.

Όσον αφορά τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, η δεύτερη εβδομάδα των πανελλαδικών σηματοδοτείται από την έναρξη των εξετάσεων μαθημάτων ειδικότητας από την Τρίτη, 11 Ιουνίου.

Οι φετινοί υποψήφιοι διεκδικούν μία από τις 78.335 θέσεις στα Πανεπιστήμια της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι οι θέσεις είναι αυξημένες κατά 3.643 συγκριτικά με πέρυσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα