Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα δάκρυα της Μπούρμπου μετά τον τελικό και τα συγκλονιστικά λόγια της Κυρίδου (βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλεί ο διάλογος της Μαρίας Κυρίδου με τη Χριστίνα Μπούρμπου μετά τον τελικό της δικώπου στην κωπηλασία, όπου κατέλαβαν την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. «Τα δώσαμε όλα στον ημιτελικό, είμαστε ευχαριστημένες», τόνισαν, με τη δεύτερη να δακρύζει.

Λίγο μετά το τέλος του τελικού των Ολυμπιακών Αγώνων

στη δίκωπο που βρήκε τις Άννα Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου να καταλαμβάνουν την 5η θέση για τα ελληνιλα χρώματα, η πρώτη αντιλαμβανόμενη την κακή ψυχολογία της συναθλήτρια της στάθηκε στο πλευρό της με συγκινητικό τρόπο. Η Χριστίνα Μπούρμπου δάκρυσε με τις δυο κοπέλες να τονίζουν: «Τα δώσαμε όλα στον ημιτελικό, είμαστε ευχαριστημένες».

Πιο αναλυτικά, η απώλεια του μεταλλίου στενοχώρησε την 20χρονη Μπούρμπου, η οποία ξέσπασε σε κάμερα. Δείχνοντας ψυχραιμία η - επίσης 20χρονη - Κυρίδου παρηγόρησε τη συναθλήτριά της, με τα λόγια της να καταγράφονται στην κάμερα της «ΕΡΤ».

«Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Χθες τα δώσαμε όλα και περάσαμε. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι που περάσαμε στον τελικό σε αυτή την ηλικία; Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία. Μην το σκέφτεσαι, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Θα συγκριθούμε με τις Καναδές ή τις Νεοζηλανδές; Τα καταφέραμε πολύ καλά. Καταφέραμε κάτι τόσο σημαντικό κι εσύ στενοχωριέσαι; Χριστίνα ήσουν μια χαρά και πήγαμε τέλεια. Να το χαρείς», υπογράμμισε η Άννα προς την Χριστίνα λίγο πριν τα δύο κορίτσια κάνουν τις δηλώσεις τους στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Τα δάκρυα της Μπούρμπου για την 5η θέση

Όπως αναφέρθηκε η Χριστίνα Μπούρμπου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Με βάση τη χθεσινή μας κούρσα θα ήθελα κάτι παραπάνω. Η κούραση ήταν πάρα πολύ μεγάλη από χθες. Αλλά το παλέψαμε μέχρι τελευταία κουπιά. Είμαι πολύ χαρούμενη που τερματίσαμε πέμπτες. Ξέρουμε ότι όλοι ξενύχτησαν χθες να μας δουν και να μας στηρίξουν από μακριά», είπε. «Πιστεύω ότι και οι δύο μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά», τόνισε η Μαρία Κυρίδου.

{https://twitter.com/HellenicOlympic/status/1420563323108478980?s=20}

Την Τετάρτη (28/07), οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου είχαν τερματίσει πρώτες στη σειρά τους μετά από απίστευτο φίνις περνώντας τις τρεις προπορευόμενες βάρκες στα τελευταία 500 μέτρα, κάνοντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ.

Η Μαρία Κυρίδου ήταν η πρώτη που μίλησε αμέσως μετά τον τελικό: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένες με την 5η θέση. Σίγουρα θέλαμε κάτι περισσότερο, όπως ο καθένας που αγωνίζεται σε τελικό. Τα δώσαμε όλα για να περάσουμε και σήμερα κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση που τα δώσαμε όλα στον χθεσινό ημιτελικό».

Από την πλευρά της η Χριστίνα Μπούρμπου δεν άντεξε και δάκρυσε. Μετά από μία σύντομη διακοπή είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Με βάση τη χθεσινή μας κούρσα θα ήθελα κάτι παραπάνω σήμερα. Η κούραση ήταν πάρα πολύ μεγάλη από χθες, αλλά το παλέψαμε μέχρι την τελευταία κουπιά. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορέσαμε και τερματίσαμε στην 5η θέση».

«Έχουμε πολλά χρόνια μπροστά μας. Στο δικό μας άθλημα η καλύτερη ηλικία είναι μεταξύ 25 και 30 χρόνων κι εμείς είμαστε στα 20 ακόμη. Οπότε πιστεύω ότι μπορούμε και οι δύο να φτάσουμε πολύ ψηλά», συμπλήρωσε η Κυρίδου.

Η Χριστίνα Μπούρμπου θέλησε να ευχαριστήσει τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για τη στήριξή τους: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι μας στήριξαν. Ξέρουμε ότι όλοι ξενύχτησαν για να μας δουν. Για να μας στηρίξουν έστω κι από μακριά και είναι πολύ ωραίο αυτό».

{https://twitter.com/HellenicOlympic/status/1420545407797448707?s=20}

Keywords
Τυχαία Θέματα