Όλα έτοιμα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Super League 1. Όλα έτοιμα λοιπόν για το μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει αν ο ΠΑΟΚ θα προσπεράσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του πρωταθλήματος

ή θα στραβοπατήσει και θα μείνει στην δεύτερη θέση.

Με 4-2-3-1 θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής διεξάγεται στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 και τον Διούδη στο τέρμα, τους Γιόχανσον και Ινσούα δεξιά και αριστερά στα μπακ και στόπερ τους Σένκεφλεντ και Πούγγουρα. Οι Δώνης και Κουρμπέλης είναι αμυντικά χαφ και την τριάδα πίσω από τον Μακέδα θα αποτελέσουν οι Νάγκι, Χατζηγιοβάνης και Ζαχίντ.

Χωρίς εκπλήξεις θα παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ζίβκοβιτς με τετράδα στην άμυνα τους Γιαννούλη, Βαρέλα, Ίνγκασον και Μάτος.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μαουρίσιο - Εσίτι και στις πτέρυγες οι Βιεϊρίνια - Λημνιός, με τον Μίσιτς πίσω από τον Σφιντέρκι που τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα