Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από το Dikaiologitika News

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας μέχρι αυτή την ώρα με όλα τα νέα για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας από τη συντακτική ομάδα του Dikaiologitika News.

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης, ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και χαλάζι: Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα το απόγευμα 28/2 με κύρια χαρακτηριστικά

τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους και τις χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά.

Πρόβλεψη Τσιόδρα: Ο κορονοϊός θα υποχωρεί όσο ζεσταίνει ο καιρός: Την ώρα που τα επιβεβαιωμένα κρούσματα από τον κορονοϊό έχουν φτάσει στη χώρα μας τα 4, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Σωτήρης Τσιόδρας δηλώνει πως τα πράγματα θα βελτιώνονται όσο ζεσταίνει ο καιρός.

Έκτακτη σύσκεψη στο Πεντάγωνο: Στέλνουν δυνάμεις στα σύνορα - Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στον Έβρο: Καταιγιστικές εξελίξεις μετά τις δηλώσεις της Άγκυρας ότι δεν θα εμποδίσει τους πρόσφυγες από το Ιντλίμπ να φτάσουν στην Ευρώπη. Έκτακτη σύσκεψη στο Πεντάγωνο και άμεση ενίσχυση των δυνάμεων στα σύνορα. Στον Έβρο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μετά τη σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας τις πρώτες πρωινές ώρες.

Άνοιξε στον ΕΦΚΑ η επιλογή εισφορών από επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, Πώς θα κάνετε την αίτηση: Άνοιξε η διαδικτυακή πλατφόρμα του e- ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr/epilego μέσω της οποίας περίπου 1,5 εκ. ασφαλισμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες θα μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα, έως και τις 13 Μαρτίου 2020, την ασφαλιστική κατηγορία που επιθυμούν.

Κορονοϊός: Έκανε ιδιαίτερα σε παιδιά η 36χρονη - Ποια σχολεία κλείνουν στην Αθήνα: Το τέταρτο επιβεβαιωμένο κρούσμα από κορονοϊό στην Ελλάδα ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής 28/2 και πρόκειται για 36χρονη, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα στην Ιταλία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε μαθήματα σε παιδιά. Ποια σχολεία κλείνουν στην Αθήνα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑΚΟΡΟΝΟΙΟΣΚΑΙΡΟΣΕΦΚΑΠΕΝΤΑΓΩΝΟDIKAIOLOGITIKA NEWS
Keywords
Τυχαία Θέματα