Οι ημερομηνίες κατάταξης με την Α ΕΣΣΟ 2018 στο Πολεμικό Ναυτικό

Εκδόθηκε η εγκύκλιος - πρόσκληση με την Α ΕΣΣΟ 2018 για κατάταξη στρατεύσιμων στο Πολεμικό Ναυτικό

Οι ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων ορίζονται η 05 Φεβρουαρίου 2018: για όσους έτυχαν οποτεδήποτε αναβολή υγείας και κρίθηκε κατά το παρελθόν η σωματική τους ικανότητα με γνωμάτευση οποιασδήποτε Επιτροπής Απαλλαγών των ΕΔ και η 12 Φεβρουαρίου 2018: για τους λοιπούς συνυπόχρεους αρμοδιότητας όλων των Στρατολογικών Υπηρεσιών της Χώρας.

Το Γενικό Επιτελείο Πολεμικού Ναυτικούς προς κατάταξης:

α. Τους στρατεύσιμους της κλάσης 2020 (έτος γέννησης 1999) που

είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα Μητρώα Αρρένων αρμοδιότητας των Στρατολογικών Υπηρεσιών (ΣΥ) Αθήνας, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Κέρκυρας και Δυτικής Αττικής.

β. Τους στρατεύσιμους των κλάσεων 1995 έως και 2019 (έτη γέννησης 1974 έως και 1998) από όλους τους Νομούς, εφόσον οι λόγοι της υποχρέωσης τους για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 01 Αυγούστου 2017 έως και 31 Οκτωβρίου 2017.

γ. Τους στρατεύσιμους των κλάσεων που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης περιλαμβάνεται στο διάστημα από 01 Νοεμβρίου 2017 έως και 31 Ιανουαρίου 2018.

δ. Τους στρατεύσιμους και τους ανυπότακτους που διέκοψαν την ανυποταξία τους και θα τύχουν αναβολής κατάταξης ως νοσηλευόμενοι, σύμφωνα με το άρθρο 15 του (α) σχετικού, εφόσον η νοσηλεία τους δεν υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) ημέρες ή έχουν πάρει αναβολή από οποιαδήποτε προηγούμενη πρόσκληση ως νοσηλευόμενοι και νοσηλεύονται και πάλι.

ε. Τους στρατεύσιμους των οποίων το αίτημα αναβολής κατάταξης για κοινωνικούς λόγους απορρίφθηκε από την αρμόδια Διοίκηση Στρατολογικών Υπηρεσιών

στ. Τους στρατεύσιμους και τους ανυπότακτους που για λόγους υγείας μετατοπίσθηκε η ημερομηνία κατάταξής τους

ζ. Τους στρατεύσιμους και τους ανυπότακτους που θα κριθούν από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή ικανοί κατηγορίας πρώτης (Ι/1) μέχρι και τετάρτης (Ι/4).

η. Όσους από τους στρατεύσιμους, που κατανεμήθηκαν στο Πολεμικό Ναυτικό ή μεταφέρθηκαν σ' αυτό από άλλους Κλάδους, υπέβαλαν δικαιολογητικά για την κατάταξή τους ως πρότακτοι οπλίτες. Αυτοί έχουν δικαίωμα να ανακαλέσουν οποτεδήποτε τα δικαιολογητικά τους ή να μην κατατάσσονται χωρίς να υπέχουν συνέπειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα