Οι Depech Mode ανακοίνωσαν την αιτία θανάτου του Άντι Φλέτσερ

Οι Depeche Mode αποκάλυψαν σήμερα την αιτία θανάτου του συνιδρυτή του θρυλικού συγκροτήματος Andy Fletcher.

«Λάβαμε το αποτέλεσμα από τους ιατροδικαστές, το οποίο η οικογένεια του Andy μας ζήτησε να μοιραστούμε μαζί σας τώρα», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Martin Gore και Dave Gahan.

Ο ξαφνικός θάνατος του συνιδρυτή των Depeche Mode Άντι φλέτσερ,

στις 26 Μαΐου, σε ηλικία μόλις 60 ετών, συγκλόνισε το συγκρότημα και τους θαυμαστές του γκρουπ σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, ο Martin Gore και ο Dave Gahan μοιράζονται τα αίτια του θανάτου του Fletcher μετά από εντολή της οικογένειάς του.

Σε δήλωσή τους, η οποία αναρτήθηκε στις σελίδες του συγκροτήματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζεται ότι ο Άντι «υπέστη διαχωρισμό αορτής ενώ ήταν στο σπίτι του στις 26 Μαΐου. Έτσι, παρόλο που ήταν πάρα πολύ νωρίς, πέθανε φυσιολογικά και χωρίς παρατεταμένη ταλαιπωρία».

«Αλλά είδαμε και νιώσαμε όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας και ξέρουμε ότι το ίδιο έχει κάνει και η οικογένεια του Andy», τονίζεται από το δημοφιλές συγκρότημα.

Τα δύο εναπομείναντα μέλη του διάσημου synth-pop συγκροτήματος σημείωσαν ότι «έγινε μια όμορφη τελετή» προς τιμήν του εκλιπόντος φίλου τους στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα και ότι μοιράστηκαν όμορφες αναμνήσεις από τον Fletcher.

Οι Gahan και Gore ευχαρίστησαν επίσης τους οπαδούς για το «ξέσπασμα αγάπης» που έδειξαν για το συνιδρυτικό τους μέλος και πως αυτό «σημαίνει τα πάντα για όλους μας».

Οι Gore και Gahan κατέληξαν: «Andy, θα μας λείψεις, αλλά σίγουρα δεν θα ξεχαστείς».

Πριν από την αποκάλυψη της αιτίας θανάτου του Φλέτσες, το συγκρότημα κάλεσε τους οπαδούς - εκ μέρους της συζύγου του Fletcher, Grain, και των παιδιών του - να κάνουν μια δωρεά στη μνήμη του εκλιπόντος μέλους του γκρουπ.

#ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ #ΑΙΤΙΑ_ΘΑΝΑΤΟΥ #ΜΟΥΣΙΚΟΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα