Ο Βόλος «βούλιαξε» στη λάσπη αλλά απέκτησε... πράσινες λωρίδες στο δρόμο

Ο Βόλος υπέστη τεράστιες καταστροφές από τις δύο κακοκαιρίες Daniel και Elias, τις προηγούμενες ημέρες.

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η πόλη του Βόλου διαθέτει πλέον «διαγραμμίσεις, διαβάσεις και λεωφορειόδρομοι σε Ιάσωνος και Δημητριάδος».

Λίγες ημέρες πριν, οι δρόμοι της πόλης ήταν γεμάτοι λάσπη και φερτά υλικά από την κακοκαιρία Daniel και Elias. Η πόλη αντιμετωπίζει εδώ και εβδομάδες

σοβαρά προβλήματα με την ποιότητα του νερού και οι πολίτες προσπαθούν να ξελασπώσουν τις περιουσίες τους. Η έλλειψη πόσιμου νερού σε σπίτια και επιχειρήσεις καλύπτεται από τις δωρεάν διανομές εμφιαλωμένων νερών.

Στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ ο κρατικός μηχανισμός προετοιμαζόταν για την κακοκαιρία Elias που θα «χτυπούσε» ξανά τη Θεσσαλία, ο Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωνε πως «ετοιμαζόμαστε να κάνουμε τα πιο φαντασμαγορικά Χριστούγεννα».

«Είπαν ότι πάνω από 2 χρόνια θα χρειαστεί ο Βόλος να σταθεί στα πόδια του. Τι λέτε βρε γελοίοι;», σχολίαζε παράλληλα σε συνέντευξη Τύπου.

Στις 4 Οκτωβρίου, λίγες ημέρες μετά την κακοκαιρία Elias και ενώ η Θεσσαλία και η πόλη του Βόλου προσπαθούν να καταγράψουν τις καταστροφές, ο δήμαρχος επιβλέπει τις πράσινες λωρίδες για τα λεωφορεία.

{https://www.facebook.com/mpeosaxilleas/posts/pfbid02cUy5HWc6XSCEMCgmQcg2TQjHRmbF3MBVjDbJiMQGF66Amk68rm4udUWH9y59GkGUl}

Όταν λέμε θέλουμε πράσινο στην πόλη μας, ΔΕΝ εννοούμε αυτό!#Βολος #Μπεος pic.twitter.com/ovbtc7s2eh

— ?‍☠️Jimmy McGill ?‍☠️ (@666Tullamore666) October 5, 2023

«Μάλλον μας τρολάρουν εδώ στο Βόλο. Η μισή πόλη έχει βουλιάξει στη λάσπη. Ο κόσμος ακόμα έβγαζε τις λάσπες από την πρώτη πλημμύρα από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις του όταν ξανα πλημμυρίσαμε από μια βροχούλα, καθώς τα ποτάμια είναι μπαζωμένα και τα φρεάτια βουλωμένα. Πλέον κοιτάμε τις προγνώσεις του καιρού και τρέμουμε μήπως και ρίξει ένα ψιλόβροχο και πνιγούμε πάλι. Νερό πόσιμο δεν έχουμε και τη νύχτα δεν έχουμε καν νερό» ανέφερε μια χρήστης στο Facebook.

{https://www.facebook.com/ariadni.kafe/posts/pfbid02CfgHaAicWLDd5aEd2Fzcd5aNUrRr8f7hGq71QuAyPZSFZzH1czVMSDjz4Pcsm4n6l}

Ο φερετζές μας έλειπε...#Βολος #Μπεος pic.twitter.com/eFmZfxUJyw

— ?‍☠️Jimmy McGill ?‍☠️ (@666Tullamore666) October 5, 2023

#ΒΟΛΟΣ #ΑΧΙΛΛΕΑΣ_ΜΠΕΟΣ #ΔΗΜΑΡΧΟΣ #ΔΡΟΜΟΣ #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα