Ο ΠΑΟΚ ζητά αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω... Μαρσέιγ

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην 4η αγωνιστική των play-off λόγω της συμμετοχής του στα προημιτελικά του Εuropa Conference League, με τη Super League να αναμένεται να κάνει αποδεκτό το αίτημα του δικεφάλου του βορρά.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ

ζητάει από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των play-off, λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων, όπου και θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Conference League.

Η Super League αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να κάνει αποδεκτό το αίτημα του Δικεφάλου, καθώς οι Θεσσαλονικείς έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την αναβολή της αναμέτρησης, σύμφωνα με τον ΚΑΠ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παίξει με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική, ενώ ακολούθως θα παίξει στο «Βελοντρόμ» με τη Μαρσέιγ στις 7 Απριλίου. Μια εβδομάδα μετά (14/4), είναι η ρεβάνς στην Τούμπα.

Στο ενδιάμεσο ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα στις 10 Απριλίου. Για το λόγο αυτό και για να μην υπάρξει «φόρτωμα» ανάμεσα στα δύο ματς με τους Γάλλους, αιτείται να αναβληθεί η μάχη με τους «ερυθρόλευκους» στην Τούμπα.

Πλέον, το πρόγραμμα «φορτώνεται» αρκετά, καθώς εκκρεμούν και οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού και για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα