Ο «Ισορροπιστής» έχει τον δικό του πάγκο στην λαϊκή - Ζητά να επιστραφεί η σακούλα κερασιών με τους στίχους του

Ο Νίκος Παυλίδης έγινε ευρέως γνωστός ως ράπερ μέσα από την συμμετοχή του στο συγκρότημα NEBMA, στο οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα.

Παρόλα αυτά, έχει αποφασίσει πως για να βοηθήσει την οικογένειά του και να τους προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον, η ενασχόληση με την λαϊκή είναι η καλύτερη λύση.

Οι γονείς του έχουν χρόνια πάγκο και ο ίδιος μέσα από την εκπομπή Alpha

Τώρα, την Δευτέρα 29/8, εξήγησε πως ότι πουλάνε είναι δικής τους παραγωγής και με τις ρίμες του και τον τρόπο που προσεγγίζει τον κόσμο έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη πελατεία, διαφημίζοντας και την κανονική του δουλειά.

«Ελάτε να πάρετε τα προϊόντα μας τα ρομαντικοπικαντικογευστικοαρωματικοκαταπλητικοσπεσιαλολουκουμο κατασκεύασμά μας», είπε και άφησε άναυδο το κοινό δίπλα του, αλλά και αυτό από την τηλεόραση.

Ωστόσο αφού αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον κλάδο αυτό, έκανε έκκληση να επιστρέψει όποια πελάτισσα αγόρασε κεράσια, την σακούλα που βρίσκονται μέσα στίχοι τραγουδιών του.

«Συνήθως γράφω στίχους από τις 6 ως τις 10 το πρωί που δεν έχει κίνηση. Κάποια στιγμή είχα γράψει σε μία σακούλα κερασιών ένα κουπλέ ολόκληρο, πολύ καλούς στίχους, και αν μας ακούει η πελάτισσα που την πήρε, ας μου την επιστρέψει γιατί θέλω να το κάνω κομμάτι» δήλωσε ο Ισορροπιστής στη συνέχεια.

#ΡΑΠΕΡ #ΛΑΙΚΕΣ_ΑΓΟΡΕΣ #ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισορροπιστής, - Ζητά,isorropistis, - zita