Ντοκουμέντο: Βίντεο από την δολοφονική επίθεση με μολότοφ στον ΗΣΑΠ την Μεγάλη Τετάρτη

Το μόνο μέσο ενημέρωσης που ασχολήθηκε με την άνανδρη - δολοφονική επίθεση σε αθώους πολίτες στον ηλεκτρικό το βράδυ της Μ. Τετάρτης στον σταθμό της Νέας Ιωνίας, ήταν το Dnews.

Δολοφονική επίθεση δέχτηκαν πολίτες που είχαν την ατυχία είτε να γυρνούν από το γήπεδο του ΟΑΚΑ είτε να επιστρέφουν αργά το βράδυ στα σπίτια τους από τις δουλειές τους, στο σταθμό του ηλεκτρικού στη Νέα

Ιωνία.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, αυτή τη φορά ανεγκέφαλοι οπαδοί δεν έμειναν σε βρισιές αλλά αποφάσισαν να κάψουν ζωντανούς πολίτες. Στο βίντεο λίγων δευτερολέπτων, μολότοφ σκάει στην πόρτα του ηλεκτρικού, με αυτόν που την πέταξε να έχει έναν και μόνο στόχο. Να σκοτώσει.

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το υπουργείο Αθλητισμού (καθώς το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε μετά από αγώνα βόλεϊ στο ΟΑΚΑ και κρύβονται οπαδικά κίνητρα) κωφεύει.

{https://www.instagram.com/reel/CrD4cslIcL8/?utm_source=ig_web_copy_link}

Όπως είχε επισημάνει το Dnews προ ημερών, το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στον σταθμό του ηλεκτρικού στη Νέα Ιωνία. Οπαδοί που βρίσκονταν εντός του σταθμοί αντάλλαξαν γαλλικά με οπαδούς εντός του τρένου.

Τότε, ο ένας εκ των «οπαδών» ομάδας που βρίσκονταν εκτός του συρμού... αποφάσισε να εκσφενδονίσει εντός του (γεμάτου κόσμο) βαγονιού ένα εύφλεκτο αντικείμενο προκαλώντας πανικό.

Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς το βίντεο κόβει την ανάσα.

#ΕΠΙΘΕΣΗ #ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ #ΗΣΑΠ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντοκουμέντο, Βίντεο, ΗΣΑΠ, Μεγάλη Τετάρτη,ntokoumento, vinteo, isap, megali tetarti