Ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με 1000 άτομα

Η εισήγηση των ειδικών «δείχνει» παρ΄άταση των μέτρων και την επόμενη εβδομάδα με τη συζήτηση για χαλάρωση σε εστίαση και γήπεδα να μετατίθεται για την επόμενη εβδομάδα. Έρχεται ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός με 1.000 άτομα στις κερκίδες.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή η πληρότητα στα γήπεδα ανέρχεται στο 10%, με πλαφόν τους 1.000 θεατές, συνεπώς το ντέρμπι της Λεωφόρου (Κυριακή 16/1, 19:30) θα γίνει με 1.000 φίλους του Παναθηναϊκού.

Έκτος από το ντέρμπι,

επηρεάζονται και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέχρι και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και... «βλέπουμε».

Μεγάλος «χαμένος» της νέας παράτασης ο Παναθηναϊκός, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα με 1.000 άτομα, όπως και την Αναγέννηση Καρδίτσας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στην Euroleague τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ και στο βόλεϊ θα κληθεί να αγωνιστεί στην ευρωπαϊκή ρεβάνς του Challenge Cup με την Επιτσέντρ Ποντολιάνι με 10% στις κερκίδες του Αγίου Θωμά.

Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο εντός έδρας «κεκλεισμένων των θυρών» ή με 10% κόσμου στις κερκίδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό και ο ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ όσον αφορά το ποδόσφαιρο.

Μένει πλέον να φανεί εάν μετά τις 23 Ιανουαρίου θα υπάρξει εν τέλει χαλάρωση των μέτρων και περισσότερος κόσμος στις κερκίδες ή θα παραμείνει το όριο του 10% ή των 1.000 θεατών.

Keywords
Τυχαία Θέματα